Keystone logo
Kirgizië

Beste universiteiten voor Gezondheidszorg Opleidingen in Kirgizië 2024

Aantal instellingen: 9
  • Bishkek, Kirgizië

  ALA-TOO INTERNATIONAL UNIVERSITY bestaat uit vijf blokken, met klaslokalen en laboratoria uitgerust met internet en moderne interactieve whiteboards. Er zijn vier faculteiten, drie instituten en 16 afdelingen in AIU. De voertaal is Engels. Russisch, Kirgizisch en Turks zijn hulptalen.

  • Jalal-Abad, Kirgizië

  Jalal-Abad State University is een openbare instelling die is ontworpen om hoger onderwijs te bieden op de volgende gebieden: elektronica, energie; bouw; onderwijs; agro-industrieel complex. De universiteit heeft de bevordering van deugdzame idealen en het concept van onderwijs voor de hele persoon hoog in het vaandel staan.

  • Bishkek, Kirgizië

  Kyrgyz National University vernoemd naar Jusup Balasagyn (KNU), is een openbare instelling voor hoger onderwijs in Kirgizië. Het is de oudste en grootste instelling voor hoger onderwijs van de Kirgizische Republiek. De hoofdcampus van de universiteit bevindt zich in Bishkek - de hoofdstad van Kirgizië.

  • Bishkek, Kirgizië

  Kyrgyz National Agrarian University , genoemd naar KISkriabin is een openbare instelling voor hoger onderwijs in Kirgizië. De hoofdcampus bevindt zich in het hart van de hoofdstad van Kirgizië - Bishkek. Kyrgyz National Agrarian University , vernoemd naar KISkriabin, neemt vol vertrouwen een plaats in bij de top 20 van universiteiten van Kirgizië.

  • Bishkek, Kirgizië

  Sinds haar oprichting beschouwt de Kirgizische Turkije Manas University het uitvoeren van gekwalificeerde onderwijsstudies bij de Turkse republieken als een van haar primaire taken. Onze universiteit wil Turkse jongeren, uitgerust met een modern en eigentijds onderwijssysteem met een gedeeld begrip, helpen om bewuste, zelfvoorzienende, verantwoordelijke individuen op te voeden.

  • Bishkek, Kirgizië

  Kyrgyz State Technical University , genoemd naar I. Razzakov ( KSTU ), is het vlaggenschip van de technische opleiding van Kirgizië. De universiteit bereidt hooggekwalificeerde specialisten op verschillende gebieden voor op onze republiek, in het verre en verre buitenland.

  • Bishkek, Kirgizië

  Kyrgyz Economic University , genoemd naar M. Ryskulbekov, is de enige onderwijsinstelling in ons land die is geëvolueerd van de FTSST (Frunze Technische School voor Sovjethandel) naar de universiteit. Onze universiteit is een van de leiders van het moderniserende systeem van hoger onderwijs van de Kirgizische Republiek.

  • Bishkek, Kirgizië

  De University Of Central Asia ( UCA ) is een particuliere, niet-commerciële, seculiere universiteit. De missie van The University Of Central Asia is het bevorderen van de sociale en economische ontwikkeling van Centraal-Azië.

  • Bishkek, Kirgizië

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...