Keystone logo
Nieuw-Zeeland

Beste universiteiten voor Gezondheidszorg Opleidingen in Nieuw-Zeeland 2024

Aantal instellingen: 43
  • Dunedin, Nieuw-Zeeland
  • Christchurch, Nieuw-Zeeland
  • + 1 meer

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Wellington, Nieuw-Zeeland

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Canterbury Plains, Nieuw-Zeeland

  International Culinary Studio is de enige gemengde online culinaire docent in Nieuw-Zeeland die is geaccrediteerd door de World Chefs' Association, iets waar we erg trots op zijn. Gevestigd in Christchurch, Nieuw-Zeeland, zetten we ons in om professioneel, uitstekend, technologiegedreven onderwijs te bieden dat geaccrediteerde cursussen omvat, evenals een reeks branchespecifieke, hobby- en Junior Chef online culinaire cursussen internationaal.

  • New Plymouth, Nieuw-Zeeland

  The Western Institute of Technology at Taranaki (WITT), of Te Kura Matatini o Taranaki, is een door de overheid gefinancierd tertiair instituut dat onderwijs biedt aan mensen in de regio en wereldwijd. Als het lokale leercentrum in deze regio is WITT hier om Taranaki te dienen.

  • Auckland, Nieuw-Zeeland

  NCBT ( Newton College of Business and Technology ) is een NZQA-geaccrediteerde aanbieder gevestigd in Auckland. Nieuw-Zeeland. NCBT is sinds 1995 geregistreerd bij de New Zealand Qualifications Authority (NZQA) en heeft zich sinds de oprichting gericht op het bieden van kwaliteitsonderwijs met een sterke nadruk op pastorale zorg aan onze internationale studenten.

  • Lower Hutt, Nieuw-Zeeland

  We zijn een van de meest indrukwekkende, wereldwijd concurrerende tertiaire instellingen van Nieuw-Zeeland. Het Wellington Institute of Technology is een tertiaire instelling die elk jaar ongeveer 6.100 studenten opleidt. We bieden een reeks door de industrie geleide kwalificaties, van beroepen tot graden en postdoctorale programma's die toekomstgericht zijn, samen met de industrie zijn ontwikkeld en studenten praktische vaardigheden bieden om hun carrièredoelen na te streven.

  • Wellington, Nieuw-Zeeland

  Bij Campbell krijgen studenten het allerbeste Engelse taalonderwijs als onderdeel van een verrijkende studentenervaring op onze campussen in Wellington en Auckland. We zijn trots op Campbell's lange geschiedenis en reputatie voor het leveren van academisch leren van wereldklasse in een zorgzame en ondersteunende omgeving.

  • Hamilton, Nieuw-Zeeland

  Een nieuwe werkwereld heeft een nieuwe manier van leren nodig. Het onderwijs verandert, en Wintec verandert mee, zodat onze studenten succes kunnen vinden in een wereld die sneller dan ooit tevoren beweegt. Bij Wintec koesteren en begeleiden we individuele studenten als onderdeel van een gemeenschap, zodat ze zelfverzekerd en toegerust zijn om hun weg te vinden in de toekomstige wereld van nieuwe banen en werkwijzen.

  • Christchurch, Nieuw-Zeeland

  University of Canterbury International College (UCIC) biedt een exclusieve Pathway naar undergraduate-programma's van de University of Canterbury. UCIC biedt University Transfer Programmes (UTP's) aan, die uniek zijn in Nieuw-Zeeland. Oneerlijke handelspraktijken zijn het equivalent van het eerste jaar van de bacheloropleiding aan de Universiteit van Canterbury.

  • Masterton, Nieuw-Zeeland

  UCOL Limited, een onderwijsinstelling met een geschiedenis die teruggaat tot 1896, heeft een trotse en welverdiende reputatie voor het ondersteunen van het leren van onze gemeenschap. Deze verbinding met de gemeenschap is cruciaal voor wat we doen, en het zorgt ervoor dat onze programma's studenten helpen bij het ontwikkelen van gewilde vaardigheden.

  • Invercargill, Nieuw-Zeeland

  Southern Institute of Technology (SIT) biedt kwalitatief hoogstaand tertiair onderwijs en opleiding voor verschillende onderwerpen en kwalificaties. Van certificaten tot postdoctorale studies, we bieden NZQA-programma's voor studenten om te leren op een niveau en Pathway die bij hen passen.

  • Auckland, Nieuw-Zeeland

  De New Zealand School of Wines and Spirits (NZSWS) werd in 2006 opgericht door Jane Skilton MW. NZ's toonaangevende aanbieder van Wine & Spirit Education Trust (WSET) -cursussen en de enige door WSET goedgekeurde school die eigendom is van en wordt beheerd door een Master of Wine.

  • Auckland, Nieuw-Zeeland

  Opgericht door Celia Hay, heeft de New Zealand School of Food & Wine onderwijs gegeven aan de volgende generatie barista's, chef-koks, restaurant- en café-eigenaren, horecamanagers, sommeliers en wijnprofessionals, horeca-toerismeondernemers, evenals mensen die van lekker eten houden. 1995.

  • Auckland, Nieuw-Zeeland

  Welkom op de campussen van Abacus Institute of Studies in Auckland en Christchurch. U heeft een uitstekende onderwijsorganisatie geselecteerd om uw leerproces te ondersteunen en te bevorderen. Uw tijd bij ons is aanzienlijk, en we moedigen u aan om een evenwicht te vinden tussen uw academische activiteiten en uw plezier in het leven op de campus.

  • Auckland, Nieuw-Zeeland

  Laidlaw College is het grootste interkerkelijke christelijke college in Aotearoa, Nieuw-Zeeland en biedt kwalificaties van certificaat tot doctoraal niveau in theologie en bijbelstudies, missie, bediening, counseling en lerarenopleiding. We bieden een dynamische leeromgeving voor studenten in Aotearoa, Nieuw-Zeeland en de rest van de wereld, met twee campussen in Auckland, een in Christchurch, en geweldige mogelijkheden voor afstandsonderwijs.