Keystone logo
Polen

Beste universiteiten voor Gezondheidszorg Opleidingen in Polen 2024

Aantal instellingen: 5
  • Warsaw, Polen

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Bialystok, Polen

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Lublin, Polen

  De Medical University of Lublin gaat terug tot 1944 toen de Faculteit der Geneeskunde werd opgenomen als onderdeel van de nieuw opgerichte Maria Curie-Skłodowska Universiteit. In 1950 scheidde de faculteit zich af van MCSU om de onafhankelijke medische academie te vormen. Door de jaren heen kwamen er nieuwe onderzoeks- en onderwijsgebieden bij, zoals verpleging, farmacie of tandheelkunde.

  • Bialystok, Polen

  De missie van de Universiteit voor Medische Wetenschappen in Białystok is de professionele opleiding van hooggekwalificeerd personeel in overeenstemming met de behoeften van de zich ontwikkelende economie van onze regio, ons land en het verenigde Europa. We willen de ontwikkeling van de regio en de welvaart van zijn inwoners ondersteunen door jonge mensen op te leiden die kunnen profiteren van de nieuwste wetenschappelijke prestaties zonder dat ze naar andere academische centra in Polen hoeven te reizen.

  • Śląska, Polen

  De Medical University of Silesia heeft een traditie Medical University of Silesia meer dan zestig jaar. De universiteit werd in 1948 opgericht als de Medische Academie in Rokitnica Bytomska. De eerste rector van de school was professor Nowakowski, een beroemde specialist in hygiëne.