Keystone logo
Portugal

Beste universiteiten voor Gezondheidszorg Opleidingen in Portugal 2023

Aantal instellingen: 85
  • Evora, Portugal

  De universiteit van Évora is een openbare instelling voor hoger onderwijs waarvan de oorsprong teruggaat tot 1559. Na te zijn gesloten in de 18e eeuw, heropent de universiteit in 1979. Momenteel is ze georganiseerd in afdelingen die zijn gegroepeerd in scholen die verband houden met specifieke wetenschappelijke domeinen, zoals in het bijzonder Kunst, Wetenschap en Technologie, Sociale Wetenschappen, Verpleegkunde.

  • Lisbon, Portugal

  Om gelijke tred te houden met de veranderende tijden en hun eisen te respecteren. Om een voorbeeld te zijn om na te volgen. Om hen met trots te vullen die samen met ons hebben besloten bij te dragen aan een eerlijkere en betere samenleving. Dit is de inzet NOVA School of Law .

  • Lisbon, Portugal

  ULisboa is er verantwoordelijk voor om van de stad Lissabon een van de grote culturele en wetenschappelijke hoofdsteden van Europa te maken, aangezien het elk jaar meer dan 9000 buitenlandse studenten verwelkomt – ongeveer 17,8% van het totale aantal studenten – uit meer dan 100 landen, die op zoek naar onderwijs van hoge kwaliteit, evenals een andere cultuur, heerlijk weer en de gastvrijheid die Lissabon en Portugal te bieden hebben.

  • Rio de Mouro, Portugal

  De oprichting van een Católica Medical School is al meer dan 20 jaar een project van Universidade Católica Portuguesa, maar pas nu zijn de juiste voorwaarden samengekomen voor de oprichting ervan. Onze medische school begint haar reis op een uniek moment in onze beschaving: een pandemie op wereldschaal die zoveel veranderingen, moeilijkheden, vragen en twijfels heeft veroorzaakt die ons dwingen om twee fundamentele gebieden voor de mens te heroverwegen: onderwijs en gezondheidszorg. Het is met groot enthousiasme en een gevoel van verantwoordelijkheid dat we ons inzetten voor de oprichting van deze medische school, zeker van zijn enorme waarde voor degenen met een roeping om geneeskunde te beoefenen en om bij te dragen aan de uitmuntendheid van het onderwijs in de geneeskunde in Portugal .

  • Monte de Caparica, Portugal

  Sinds het begin is Egas Moniz - Cooperativa de Ensino Superior, CRL een gemeenschap van studenten, docenten en personeel, wiens missie is "toegewijd aan de vooruitgang in kennis, leren en onderwijs van haar studenten, ten dienste van het verbeteren van de gezondheidstoestand van de mondiale samenleving in de 21e eeuw". Het is al geruime tijd een toonaangevend instituut op het gebied van gezondheidsonderwijs in Portugal.

  • Lisbon, Portugal
  • Porto Salvo, Portugal
  • + 1 meer

  Instituto Superior Técnico (Técnico) is de School of Engineering van de Universiteit van Lissabon. Técnico is bijna 11 decennia geleden opgericht en heeft ongeveer 12.000 studenten van meer dan 60 verschillende nationaliteiten. Técnico, de best gerangschikte in Portugal, wordt internationaal erkend vanwege zijn academische en wetenschappelijke uitmuntendheid op het gebied van engineering, architectuur, wetenschap en technologie, voor het bevorderen van de relatie tussen universiteit en bedrijfsleven en voor het aanmoedigen van innovatie, ondernemerschap, het scheppen van banen en kennis.

  • Evora, Portugal
  • Rome, Italië
  • + 1 meer

  Het doel van dit programma is om studenten te voorzien van gespecialiseerde vaardigheden in archeologie en analytische karakterisering van materialen van de prehistorie (megalithicum) tot de klassieke tijd (Grieks en Romeins). De studie en conservering van cultureel erfgoedmateriaal is een onderzoeksgebied met een sterke multidisciplinaire connotatie en vereist vaardigheden die zich uitstrekken over de onderzoeksgebieden Geesteswetenschappen en Wetenschappen. ARCHMAT biedt een gemeenschappelijk, geïntegreerd platform voor excellente studenten met een wetenschappelijke of geesteswetenschappelijke achtergrond om de geavanceerde wetenschappelijke methoden te begrijpen die worden gebruikt om archeologisch materiaal te onderzoeken en heeft tot doel zeer gespecialiseerde professionele experts te vormen op het opkomende gebied van archeometrie, dwz toegepaste fysisch-chemische wetenschappen tot de studie van archeologische en culturele erfgoedmaterialen.

  • Lisbon, Portugal

  NOVA University Lisbon werd opgericht op 11 augustus 1973 en is de jongste van de drie staatsuniversiteiten van Lissabon. Geïntegreerd in een kader van uitbreiding en diversificatie van het hoger onderwijs, nam de universiteit een nieuw model aan binnen het Portugese systeem dat de nadruk legde op interdisciplinaire benaderingen, technologische ontwikkelingen en tegelijkertijd het aanbod in traditionele academische domeinen, waaronder geneeskunde, wetenschappen en geesteswetenschappen, veilig stelde.

  • Porto, Portugal

  Een geweldige universiteit vertaalt haar kernwaarden in sociale impact, waarbij ambitie wordt afgemeten aan sociale verantwoordelijkheid, niet voor de winst van weinigen, maar voor het welzijn van de mensheid. Als toonaangevende onderzoeksuniversiteit draagt Universidade Católica Portuguesa bij aan de versterking van de samenleving door levensveranderende wetenschap, goed opgeleide burgers en toekomstgerichte ondernemers te produceren.

  • Lisbon, Portugal

  Welkom bij de Faculteit Humane Wetenschappen! Bekend om het cultiveren van een interdisciplinaire onderzoeks- en onderwijsomgeving, biedt de Faculteit Humane Wetenschappen (hierna Portugees acroniem FCH) een breed scala aan bachelor-, master- en doctoraatsprogramma's die zijn verankerd rond vijf wetenschappelijke kerngebieden: communicatiewetenschappen, sociale wetenschappen, Cultuurwetenschappen, filosofie en psychologie - en twee instituten: het Instituut voor Gezinswetenschappen en het Instituut voor Oriëntaalse Studies.

  • Portalegre, Portugal

  De Polytechnic of Portalegre is een openbare instelling voor hoger onderwijs die de Higher School of Education and Social Sciences (ESECS-IPPortalegre), de Higher School of Technology and Management (ESTG-IPPortalegre), de Higher School of Health (ESS-IPPortalegre) integreert , in Portalegre, en de Escola Superior Agrária (ESAE-IPPortalegre), in Elvas.

  • Porto, Portugal

  ISAG - European Business School is een particuliere polytechnische instelling voor hoger onderwijs, opgericht in 1979 en gevestigd in de stad Porto. Met meer dan 40 jaar geschiedenis en traditie in het hoger onderwijs, geleid door hoogwaardig onderwijs en een innovatieve en oneerbiedige positie. ISAG was een pionier op het gebied van management en toerisme in het noorden van Portugal. ISAG - EBS heeft zijn internationaliseringsstrategie versterkt, evenals zijn positie als een van de beste Business Schools in Portugal.

  • Alfena, Portugal

  INGENIARIUS is een in 2014 opgerichte kmo die in staat is om zeer innovatieve robotica-oplossingen te produceren en te leveren die zijn afgestemd op de behoeften van onze klanten. Robotica is onze passie, met onze expertise variërend van mechatronica tot besturing op hoog niveau, en onze use-cases variërend van uitdagende toepassingen met één robot tot multi-robot.

  • Lisbon, Portugal

  Sinds 1988 de eerste Business School zijn die leidinggevenden opleidt, verbonden aan een universiteit, is een feit sinds 1988. Feit, onder andere gebouwd door de onvermijdelijke figuur van Eduardo Gomes Cardoso.

  • Trondheim, Noorwegen
  • Toulon, Frankrijk
  • + 2 meer

  De universiteit van Toulon werd opgericht in 1968 en is een interdisciplinair instituut met 3 campussen. De universiteit biedt honderd verschillende graden (exclusief medische school) en heeft 15 onderzoekseenheden. De universiteit van Toulon is goed ingeburgerd in de hele regio en werkt nauw samen met de sociale en economische instellingen in de regio om haar academische programma's en onderzoeksactiviteiten aan hun behoeften aan te passen.