Keystone logo
Roemenië

Beste universiteiten voor Gezondheidszorg Opleidingen in Roemenië 2024

Aantal instellingen: 4
  • Bună Ziua, Roemenië

  "Iuliu Haţieganu" Universiteit voor Geneeskunde en Farmacie is een plek van inspiratie om te studeren, te ontwikkelen en voor te bereiden op een succesvolle toekomst.

  • Bucharest, Roemenië

  De bouw van de Faculteit Geneeskunde is voltooid en ingehuldigd op 12 oktober 1903, de dag dat het standbeeld van Carol Davila werd ingehuldigd. Het initiatief om een monument voor Davila te bouwen werd genomen tijdens het eerste nationale medische congres, dat in oktober 1884 in Boekarest werd gehouden. Het standbeeld, waardevol werk van Carol Stork, werd in de studio's van de School of Arts and Crafts in Boekarest gegoten.

  • Craiova, Roemenië

  In 1970 werd de Faculteit der Geneeskunde opgericht binnen de Universiteit van Craiova. Het ontstaan van de Universiteit voor Geneeskunde en Farmacie Craiova was de oplossing voor de complexe problemen met betrekking tot het gezondheidssysteem in het zuidwesten van het land, een antwoord op de organisatorische en demografische overeenkomstige behoefte aan specifieke structuren van medisch hoger onderwijs in Roemenië.

  • Iași, Roemenië

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...