Keystone logo
Rusland

Beste universiteiten voor Gezondheidszorg Opleidingen in Rusland 2023

Aantal instellingen: 26
  • Rostov-on-Don, Rusland
  • Taganrog, Rusland

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Moscow, Rusland

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Saint Petersburg, Rusland

  SSE Russia is de enige internationale business school die is geaccrediteerd om les te geven op het grondgebied van Rusland en biedt een volledig Europees Executive MBA-programma voor ervaren managers, open programma's voor leiders van verschillende ervaringsniveaus en speciaal op maat gemaakte programma's voor zowel Russische als internationale bedrijven . Dit betekent een unieke kans om binnen de Russische grenzen een kwaliteitsvol Europees onderwijs te krijgen van een internationale faculteit, dat concurrerend is op zowel binnenlandse als mondiale markten.

  • Moscow, Rusland
  • Nizhny Novgorod, Rusland
  • + 4 meer

  Eurasian Management and Administration School (EMAS Business School) is een van de leidende business schools, de expert in strategisch management en MBA-programma's in Europa, Rusland en GOS-landen.

  • Volgograd, Rusland

  Volgograd State University is bedoeld om hooggekwalificeerd personeel op te leiden en nieuwe kennis voor de economie en de sociale sfeer te produceren op nationale prioriteitsgebieden van wetenschap, techniek en technologie in samenwerking met de staat, het bedrijfsleven en het publiek. Door de unieke geografische ligging kan de universiteit dienen als een wetenschappelijke en educatieve brug, die Europese en Aziatische prestaties op het gebied van wetenschap en innovaties met elkaar verbindt. Volgograd State University streeft ernaar de capaciteit van de faculteit en de materiële en technische basis te verbeteren om haar onderzoek en onderwijs op het hoogste wereldniveau te koppelen. Het bevordert actief internationale samenwerking en strategische samenwerking met buurlanden op het gebied van wetenschap, onderwijs en cultuur. Volgograd State University heeft de vergunning om educatieve activiteiten uit te voeren en het certificaat van de staatsaccreditatie.

  • Novosibirsk, Rusland

  De staatsuniversiteit van Novosibirsk bevindt zich in het wereldberoemde wetenschappelijke centrum - Akademgorodok. 80% van de NSU-faculteitsleden zijn wetenschappers van de Siberische afdeling van de Russische Academie van Wetenschappen. Onderwijs wordt dus gegeven in nauwe samenhang met wetenschappelijke prestaties van wereldklasse. Alles is op wandelafstand van onze compacte campus: universiteitsslaapzalen, sportcentrum, stadion, 35 wetenschappelijke instituten en een innovatief technopark (Academpark) liggen op 10 minuten lopen van de campus. NSU is een moderne universiteit die een snelle en dynamische groei laat zien In 2007 was NSU een van de 57 Russische universiteiten die de wedstrijd voor innovatieve onderwijsprogramma's van het nationale onderwijsproject won 2009 NSU verdiende de status van de National Research University Vanaf 2013 NSU samen met andere 21 Russische universiteiten heeft deelgenomen aan het 5-100-programma dat tot doel heeft Russische universiteiten te bevorderen tot de groep van de 100 beste universiteiten ter wereld

  • Russia Online, Rusland
  • Kursk, Rusland

  Kursk State Medical University ( KSMU ) bekleedt een prestigieus niveau in het onderwijzen van General Medical, Dentistry and Pharmacy in Engels medium en in het voorbereiden van internationale studenten. Deze bezetting blijkt de oudste medische universiteit te zijn die lesgeeft in een Engels medium in Rusland en met het hoogste aantal internationale studenten met een verschillende nationaliteit als in de wereld.

  • Kirov, Rusland

  Vyatka State University (VyatSU) is een klassieke universiteit met een breed scala aan professionele educatieve programma's. De universiteit heeft een glorieus pad van vorming en ontwikkeling doorlopen. Tegenwoordig is het een belangrijk onderwijs-, onderzoeks- en productiecomplex in de regio met een breed scala aan professionele educatieve programma's en een groot onderzoekspotentieel.

  • Novosibirsk, Rusland

  Leren genezen is veel complexer dan lesgeven in enig ander beroep ter wereld. Vele generaties briljante artsen en wetenschappers zijn in de Novosibirsk State Medical University (NSMU). Academici, professoren, leiders van tal van medische instellingen behoren tot onze afgestudeerden.

  • Irkutsk, Rusland

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Novosibirsk, Rusland

  De staatsuniversiteit van Novosibirsk (Rusland), gelegen in het hart van Akademgorodok, is een wereldberoemd onderzoekscentrum van de Siberische afdeling van de Russische Academie van Wetenschappen. De resultaten van het onderzoek uitgevoerd door het universitair personeel op het gebied van kernfysica, deeltjesfysica, biotechnologie, het creëren van nanomaterialen, lasersystemen van de nieuwe generatie, innovatieve methoden voor de behandeling van kanker, zijn over de hele wereld bekend.

  • Barnaul, Rusland

  Beknopte informatie over de onderwijsorganisatie: De Pedagogische Universiteit voorziet het onderwijssysteem van de stad en de regio van specialisten van verschillende profielen, opleiding van leraren, opvoeders, psychologen, logopedisten, leraren van aanvullend onderwijs. Bovendien verzamelt AltSPU het potentieel voor de ontwikkeling van de regio, door leraren van scholen in de regio te vormen, ontworpen om de culturele en educatieve basis van de samenleving te ontwikkelen, toekomstige ingenieurs, artsen en culturele figuren op te leiden en op te leiden.

  • Sochi, Rusland

  De Autonome Non-Profit Organisatie Russian International Olympic University (RIOU) werd opgericht op 21 oktober 2009 krachtens het memorandum van overeenstemming tussen het Internationaal Olympisch Comité (IOC), het Sochi 2014 Organizing Committee en het Russisch Olympisch Comité, en krachtens een decreet van de Russische Federatie nr. 774.

  • Samara, Rusland

  Nayanova University - "Academie voor hoogbegaafde kinderen (Nayanova)" is een atypische algemene onderwijsorganisatie die het recht heeft om basis- en aanvullende onderwijsprogramma's te implementeren die niet tot het type van een dergelijke onderwijsorganisatie behoren.

  • Moscow, Rusland

  De Peoples 'Friendship University of Russia ( RUDN University) is de leider onder de Russische instellingen voor hoger onderwijs wat betreft het percentage internationale studenten in internationale ranglijsten.