Keystone logo
Taiwan

Beste universiteiten voor Gezondheidszorg Opleidingen in Taiwan 2024

Aantal instellingen: 83
  • Taipei, Taiwan
  • Kaohsiung, Taiwan

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • 135號, Taiwan

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Manchester, Verenigd Koninkrijk
  • Budapest, Hongarije
  • + 62 meer

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Taipei, Taiwan

  Shih Hsin University biedt een breed scala aan niet-gegradueerde en afgestudeerde opleidingen in de dag- en avondschool. Om tegemoet te komen aan de vraag van volwassenen die ernaar verlangen hun kennis te verrijken of hun opleiding voort te zetten, biedt de universiteit meerdere programma's voor permanente educatie die leiden tot bachelor-, master- en doctoraatstitels. Daarnaast biedt de universiteit ook een speciaal bachelorprogramma aan voor afgestudeerden van driejarige hbo's.

  • Taipei, Taiwan

  Kaohsiung Medical University (oorspronkelijk bekend als Kaohsiung Medical College) werd formeel opgericht in 1954. Behalve dat het de eerste particuliere medische universiteit van de universiteit was, is het ook een belangrijke bakermat geworden voor hoogopgeleide artsen en medisch gerelateerde specialisten. Kaohsiung Medical University was in de begindagen een centrum van zowel medische zorg als de studie van lokale tropische geneeskunde. De hogescholen hebben hun onderzoeksmissie naar tropische ziekten opzij gezet nadat de Wereldgezondheidsorganisatie had aangekondigd dat dit niet langer een endemisch gebied voor tropische ziekten was, en hun volledige aandacht richtten op de gestaag evoluerende gebieden van de medische basiswetenschap en klinisch medisch onderzoek. De universiteit is ook doorgegaan met het versterken van haar medische diensten. Kaohsiung Medical University heeft daarom een solide basis gelegd als de toonaangevende medische instelling in het zuiden. Nadat Kaohsiung Medical College in de zomer van 1999 een universiteit werd, greep het deze kans om sneller en verder te gaan en de hoogste normen te bereiken op het gebied van onderwijs, onderzoek en dienstverlening. De gedeelde visie van iedereen aan de Kaohsiung Medical University is om van de universiteit een moderne, toekomstgerichte instelling te maken die streeft naar uitmuntendheid in zowel academische als medische zorg. Kaohsiung Medical University heeft alle sterke punten van een gevestigde universiteit. Er is een breed aanbod aan medisch gerelateerde opleidingen en de faciliteiten voor zowel fundamenteel als klinisch onderzoek zijn voldoende en van goede kwaliteit. De universiteit is gelegen in het stadscentrum van Kaohsiung, de op een na grootste stad in, die alle attracties en opwinding van het stadsleven heeft.

  • Taipei, Taiwan

  Op 1 juni 1960 werd het opgericht door twee artsen, Hu Shuiwang en Xu Qiantian, en enthousiaste medische opvoeders. Van de drie tinnen hutjes, van boeken en glazen buizen tot grote gronden en huizen, allemaal geschonken door particulieren. Na een halve eeuw in het blauw heeft de medische universiteit van Peking de 17e raad van bestuur, 8 voorzitters en 10 directeuren doorlopen. Ze hebben een pioniersrol gespeeld bij de buitengewone prestaties van de medische universiteit van Peking. Ik geloof in de erfenis van de huidige voorzitter Zhang Wenchang en directeur Lin Jianhuang. Vervolgens zal onze school naar de internationale wereld leiden!

  • Taipei, Taiwan

  Qinyi werd in de jaren zestig opgericht als een nationale universiteit voor wetenschap en technologie die zich onderscheidt van andere scholen. Het was oorspronkelijk een privéschool en werd in 1981 aan het land geschonken en gereorganiseerd als een nationale universiteit. De oprichters generaal Zhang Ming en mevr. Wang Guoxiu beoefenden het concept van "onderwijs is niets anders dan een voorbeeld" met de onbaatzuchtige geest om het uit de samenleving te halen en terug te geven aan de samenleving. In 1981 bevestigde president Lee Teng-hui hun bijdrage aan de samenleving met de lof van "Gong Hong Hua Yu". De twee oprichters ontvingen respectievelijk in 1994 en 1999 de onderscheiding van de president. De ontwikkelingsgeschiedenis van de school is verdeeld in vier grote fasen: particuliere hogescholen (60.08 ~ 81.06), nationale hogescholen (81.07 ~ 88.07), National Institute of Technology (88.08 ~ 96.01) en National Chin-Yi University of Technology (96.02 tot nu toe) .

  • Taipei, Taiwan

  Onze school zet zich in om onze afgestudeerden op te leiden tot rijke cultivatie: realisatie, innovatie, volledigheid en harmonisatie, ook wel onze benchmarks genoemd. Daarom moeten studenten met de vier cultivaties IEEE, informatiecertificaten, Engels, expertise en ethiek verwerven om te kunnen afstuderen. • Realisatie: Deze benchmark geeft de werkhouding van de technici weer. Er wordt verwacht dat onze studenten in staat zijn om de praktische operaties te beheren en tegelijkertijd hun vaardigheden te verbeteren. • Innovatie: deze benchmark specificeert het vermogen van onze afgestudeerde om informatie in hun vakgebied na te streven en bij te werken. • Volledigheid: Deze benchmark anticipeert erop dat onze studenten kunnen communiceren in de global village in de internationale taal. • Harmonisatie: Deze benchmark inspireert alle studenten om aandacht te besteden aan traditioneel moreel en ethisch onderwijs. Het is ook te hopen dat technologietoepassing en moraliteit harmonieus kunnen worden gecombineerd.

  • Taipei, Taiwan

  Geen bakstenen muren die je horizon beperken! Geen hekken om de mogelijkheden te beperken! Alle gebouwen op de campus zijn omgeven door een diversiteit aan bomen en planten zoals populieren, poinciana's, orchideeën, ceiba's, golden shower-bomen, gardenia's, daglelies, loofdennen en treurwilgen.

  • Taipei, Taiwan

  Om de talenten te cultiveren met de unieke geest van NUTN, levensgeletterdheid en professionele inzetbaarheid. Kenmerken en toekomstige ontwikkeling De NUTN vestigen als een merk voor talentontwikkeling en de rol van de universiteit goed spelen in de gemoderniseerde samenleving. De samenwerking met de lokale overheid en het bedrijfsleven versterken, een universiteit presenteren die haar rijke lokaliteit en internationale betrokkenheid manifesteert. De leeromgeving vitaliseren door de verborgen curricula op de campus, zoals het Big Master Forum, en Innovatieve en Think-Out-of-Box-praktijken. Personeelsinnovatie en administratieve efficiëntie bevorderen om de onderwijs- en servicekwaliteit te verbeteren, academische vrijheid, rechtvaardigheid en leerrechten van studenten te behouden. De band met alumni en de samenleving versterken om het onderwijsdoel van de universiteit te bereiken. Een verfijnde voorbeeldige universiteit worden met lokale en regionale diepgaande kenmerken, goed verbonden met de internationale gemeenschap.

  • Taipei, Taiwan

  Chung Hwa University werd opgericht in 1990. Onder de zorgvuldige planning van de raad van bestuur en schoolbegeleiders, heeft de school de volgende prestaties en kenmerken: Op werkgelegenheid gerichte drie middelbare scholen Volgens de laatste onderzoeken van het ministerie van Onderwijs, 104 Manpower Bank , en 1111 Manpower Bank, Chung Hwa University afgestudeerden hebben de drie hoogste prestaties van "hoge arbeidsparticipatie, hoog salaris en hoge bedrijfstevredenheid." Onder hen is de arbeidsparticipatie van de studenten van onze school de eerste in de uitgebreide universiteit met uitstekende onderwijssubsidies van het ministerie van Onderwijs. Volgens 104 Human Bank-statistieken is het gemiddelde salaris van meer dan de helft van de afgestudeerden hoger dan het gemiddelde salaris van de afgestudeerden van de nationale particuliere universiteit, en staat het 5 opeenvolgende jaren op de ranglijst. 1111 Human Banking Corporation is het meest tevreden met de top 10 particuliere universiteiten. De enige particuliere universiteit in het Zhumiao-gebied die internationale AACSB- en IEET-dubbele certificering heeft verkregen Chung Hwa University is de enige particuliere universiteit in het Zhuzhumiao-gebied die is geaccrediteerd door de American Association for the Promotion of International Business Schools (AACSB) en de Chinese Society van technisch onderwijs (IEET). De door studenten behaalde graden en studiepunten kunnen wereldwijd worden gebruikt. De School of Management behoort niet alleen tot de top 5% van de beste bedrijfsmanagementscholen ter wereld, maar behoort ook tot de top 450 universiteiten in Azië in de QS-evaluatie van 2020 door het Britse onderzoeksbureau voor hoger onderwijs, en staat op de 11e plaats van uitgebreide particuliere universiteiten in Taiwan.

  • Taipei, Taiwan

  National Chiayi University werd in februari 2000 opgericht door twee bestaande colleges in Chiayi samen te voegen, namelijk het National Chiayi Institute of Technology (NCIT) en het National Chiayi Teachers College (NCTC). De universiteit heeft nu zeven hogescholen (Teachers College, College of Humanities and Arts, College of Management, College of Agriculture, College of Science and Engineering, College of Life Sciences en College of Veterinary Medicine), waaronder 39 niet-gegradueerde programma's (40 afdelingen ), 12 in-service niet-gegradueerde programma's (1 programma, 39 masterprogramma's (42 lessen), 14 in-service masterprogramma's en 7 doctoraatsprogramma's (1 programma) in het 107 semesterjaar. NCYU is een van de oudste en grootste universiteiten in het zuidelijke deel van Taiwan.

  • Taipei, Taiwan

  National Taiwan Ocean University (NTOU) werd in 1953 opgericht als Provinciaal Taiwan Maritime Technology College. Elf jaar later, in 1964, werden we een maritiem college dat bachelor- en masteropleidingen op verschillende maritieme gebieden aanbood. Gedurende deze periode werd het college ondersteund door de Taiwanese provinciale regering van de Republiek China. In 1979 werden we een nationale instelling en werden we omgedoopt tot het National Taiwan College of Marine Science and Technology. Een decennium later, in 1989, werd het college een volwaardige universiteit. Op dit moment heeft NTOU zeven hogescholen: Maritieme Wetenschappen en Management, Life Sciences, Ocean Science and Resource, Engineering, Electrical Engineering en Computer Science, Ocean Law and policy, evenals Humanities and Social Sciences. Deze hogescholen huisvesten in totaal 22 niet-gegradueerde afdelingen, 12 afgestudeerde instituten, 28 masterprogramma's en 20 doctoraatsprogramma's. De universiteit heeft een grote groei en verandering doorgemaakt en wordt nu erkend als een van de belangrijkste centra van hoog onderwijs en wetenschap van het land, vooral op het gebied van mariene wetenschappen, maritieme studies en visserij. Inspelend op de veranderende behoeften van de samenleving en de groeiende interesse van onze studenten, ontwikkelen we ons tot een brede universiteit met een unieke maritieme focus. We willen een internationaal bekende instelling voor hoger onderwijs zijn. Met het oog hierop ontwikkelen onze programma's voor sociale wetenschappen en vrije kunsten zich als een kernonderdeel van het onderwijs aan NTOU. De universiteit is snel op weg naar het bieden van een positieve leeromgeving en cultuur voor intellectuele en persoonlijke groei, met oceaanbelangen als ons unieke kenmerk.

  • Taipei, Taiwan

  TransWorld University (TWU) ligt in het prachtige Yunlin County in het westen van Taiwan. Het ligt in de buurt van Sun Moon Lake en Alishan Mountain, twee populaire bestemmingen in Taiwan. TransWorld University is "Koester eerlijkheid, oefen integriteit" en is gebouwd op de vier pijlers van oprechtheid, pragmatisme, creativiteit en LOHAS. De universiteit werd officieel opgericht in 1992 als Transworld Junior College of Commerce, een op handel gebaseerde junior college. Het werd officieel opgewaardeerd tot een vierjarig instituut in 2000 en veranderde zijn naam in Transworld Institute of Technology. Op 1 augustus 2010 is Transworld Institute of Technology door het Ministerie van Onderwijs goedgekeurd als TransWorld University . In 2011 is TransWorld University geëerd met NT$60 miljoen in de “Teaching Excellence Awards” van het Taiwanese Ministerie van Onderwijs (MOE). In 2013 ontving TransWorld University voor de 2e achtereenvolgende keer NT $ 45 miljoen van MOE. TWU is in zijn korte geschiedenis snel gegroeid van in totaal 750 studenten en 7 academische afdelingen tijdens het eerste semester tot ongeveer 6.000 studenten en 14 afdelingen en 5 graduate instituten vandaag.

  • Taipei, Taiwan

  Kao Yuan University , voorheen bekend als het Private Kao Yuan Junior College of Technology (opgericht in 1986), is de eerste E-generatieacademie in het Kaohsiung Science Park, Taiwan. Officieel goedgekeurd door het Ministerie van Onderwijs (hierna MOE genoemd), begon het Kao Yuan Junior College of Technology met het rekruteren van studenten in 1989, en professor Liaw, Feng-Jeng was de eerste president. Er zijn ook acht graduate schools, waaronder Operation en Management; Chemische en biochemische technologie; Civiele techniek; Architectuur; Informatietechnologie en toepassingen; Elektronische techniek; Elektrotechniek; Mechanische en automatiseringstechniek. Er zijn ook vijftien afdelingen, waaronder Electronic Engineering; Elektrotechniek; Mechanische en automatiseringstechniek; Elektro-optische wetenschap en techniek; Civiele techniek; Chemische en biochemische technologie; Architectuur; Bedrijfsbeheer; Internationale zaken; Marketing- en distributiebeheer; Informatiemanagement; Informatie Communicatie; Informatietechnologie en toepassing; Toegepaste vreemde talen; Groenwetenschap en technologie. Er worden vijf diplomaprogramma's aangeboden, namelijk: RC Fastener Industrial Technology (Graduate School); Afdeling Parfum Cosmetica Wetenschap en Gezondheidszorg; Groene omgeving TRC-diplomaprogramma; Cultuur Industrie en digitaal geïntegreerd diplomaprogramma, Tourism & Leisure Management, Department of Mechanical & Automation Engineering - Advanced Vehicle Division (hernoemen) en Department of Architecture - Interior Design Division (hernoemen) goedgekeurd door MOE.