Keystone logo
Taiwan

Beste universiteiten voor Gezondheidszorg Opleidingen in Taiwan 2024

Aantal instellingen: 7
  • 151號, Taiwan

  Al meer dan een halve eeuw is de Fooyin University getuige van de erfenis van het leven van de Taiwanese bevolking in elke verschillende generatie en elk tijdperk. Alleen een hardwerkende en bescheiden sfeer duurt. In elke fase van het ontwikkelingsproces van onze school hebben we pagina's met geweldige records behaald.

  • 78號, Taiwan

  De school werd opgericht in juni 1952 en kreeg de naam "Opleidingsvoorbereidingsklas van medisch personeel in het zuiden van Taiwan". In augustus 1953 werd het gepromoveerd tot de "Taiwanese provinciale Tainan beroepsopleiding voor verpleegkundigen". Gedurende vijftig jaar koestert de school steeds meer uitstekende verpleegkundige talenten die in en buiten het land werken en diepe lof ontvangen.

  • 89, Taiwan

  Chung Hwa University Of Medical Technology (HWAI), oorspronkelijk bekend als China Junior College of Medical Technology, werd in 1968 opgericht in Jen-Te County, Tainan Hsien met als doel academische kansen te bieden aan jongeren die geïnteresseerd zijn in medische zorg.

  • 110號, Taiwan

  Vanwege het tekort aan tandartsen in het naoorlogse tijdperk in de jaren 54 in Taiwan, richtte Dr. Ju-Chuan Chou Chung Shan Medical University ) op met als doel tandartsen op te leiden. De school is vernoemd naar Dr. Sun Yat-Sen, alias Chung-Shan, als erkenning voor zijn patriottisme. Met de tijd groeide de vraag om het instituut tot universitair niveau te verheffen. Na veel moeite en programma-handhaving kreeg onze school in 1977 van het Ministerie van Onderwijs toestemming om door te stromen naar het Chung Shan Medical and Dental College. Toch bleven we vorderingen maken en uitbreiden. In 2001 werd het instituut gereorganiseerd als Chung Shan Medical University (CSMU).

  • 365, Taiwan

  NTUNHS werd in 1954 opgericht als het Taiwan Provincial Junior College of Nursing. In 1963 fuseerde het college met de Taipei Senior Vocational School of Medicine, opgericht in 1947, om een vijfjarig junior college te worden, de Taiwan Provincial Vocational School of Nursing and Midwifery. In 1981 werd het college het National Taipei Nursing College en werd het opnieuw omgevormd tot het National Taipei College of Nursing in 1994. Ten slotte keurde het ministerie van Onderwijs in augustus 2010 de nieuwe naam van de school goed, de 'National Taipei University of Nursing and Health Sciences, "als erkenning voor de uitstekende ontwikkeling en prestaties van de school. De universiteit heeft drie hogescholen: het College of Nursing, het College of Health Technology en het College of Human Development and Health, evenals het General Education Center.

  • 91號, Taiwan

  China Medical University (CMU) werd opgericht als China Medical College op 6 juni 1958 en veranderde zichzelf in China Medical University in 2003. Het is de eerste academische instelling in Taiwan waar Chinese geneeskunde en farmacieprogramma's worden aangeboden. De universiteit is gestaag gegroeid tot haar huidige positie als een van de belangrijkste medische universiteiten in Taiwan. De universiteit heeft twee grote campussen, Taichung (inclusief Wuquan en Ankang) en Beigang.

  • Taichung, Taiwan

  Op 7 mei 1967 richtte de oprichter van Hungkuang, Dr. Yu Lin Wang, het Hungkuang Junior College of Nursing op, waarmee hij de erfenis van de medische dienst van zijn vader voortzette. Op 12 juli van datzelfde jaar, na de steun en bekrachtiging van het Ministerie van Onderwijs, werd Dr. Yu Lin Wang de eerste president van de school.