Keystone logo
Thailand

Beste universiteiten voor Gezondheidszorg Opleidingen in Thailand 2024

Aantal instellingen: 57
  • Manchester, Verenigd Koninkrijk
  • Budapest, Hongarije
  • + 62 meer

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Pratu Chai Sub-district, Thailand

  มหาวิทยาลัยราชภัฏพระนครศรีอยุธยา Het was afkomstig van de Old City Teacher Training School, die koning Chulalongkorn (Rama V) genadig genoeg was om het bedrag van 30.000 baht aan het Ministerie van Dharma te schenken om er een lerarenopleiding op te richten. 1 juli 1905, daarna uitgegroeid tot Phra Nakhon Si Ayutthaya Lerarenopleiding en Phra Nakhon Si Yuthaya Teacher College, respectievelijk, on

  • Khlong Nueng, Thailand

  Valaya Alongkorn Rajabhat University onder de koninklijke bescherming werd opgericht door Hare Koninklijke Hoogheid Somdetch Phra Raja Pituchha Chao Fa Valaya Alongkorn, Krom Luang, de prinses van Phetchaburi. HKH Prinses Valaya Alongkorn was zeer begaan met de opvoeding van jonge Thaise vrouwen.

  • Khok Khian, Thailand

  in het kabinet De vergadering van 8 juli 2003 keurde in principe de oprichting van universiteiten in de provincies Narathiwat en Nakhon Phanom goed. door onderwijsinstellingen samen te voegen die al in de provincie bestaan om middelen samen te gebruiken voor maximaal voordeel Er wordt zo min mogelijk geïnvesteerd. zonder in tegenspraak te zijn met de onderwijsfilosofie en missie van de voormalige onderwijsinstelling

  • Tha Sut, Thailand

  Mae Fah Luang University (MFU) werd in 1998 opgericht als een autonome openbare universiteit, onder het Koninklijk Handvest, met genereuze steun van de Koninklijke Thaise Regering. De universiteit werd opgericht om tegemoet te komen aan de behoeften van mensen in het noorden van Thailand en om de genadige bijdragen te herdenken van de moeder van de koning, Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Srinagarindra, die bij haar onderdanen liefdevol bekend stond als 'Mae Fah Luang'.

  • Pa O Don Chai, Thailand

  วิทยาลัยเชียงราย Goedgekeurd om vast te stellen door het ministerie van Universiteiten op 18 juli 2003, waardoor het beheer van de bacheloropleiding onder toezicht van het ministerie van Onderwijs mogelijk is. Volgens de wet op de particuliere instelling voor hoger onderwijs (nr. 2) B.E. 2535

  • Thai Buri, Thailand

  Walailak University bestaat op 29 maart 2018 26 jaar. Echter, een beweging van de lokale bevolking om een universiteit te hebben in de provincie Nakhon Si Thammarat begon zo'n 50 jaar geleden, in 1967. Maar het duurde 12 jaar voordat parlementsleden van Nakhon Si Thammarat eerst voorgesteld aan het parlement in 1979 wetgeving om een universiteit in de provincie op te richten.

  • Lak Hok, Thailand

  Rangsit University : Gelegen in tweehonderdtweeënnegentig (292) rozijnen Lak-Hok sub-district, op Paholyothin Road, Pathumthani Provincie, een afstand van slechts drie (3) kilometer van Don Muang Airport. Een 4000-rais Muang-Ake-gemeenschap omringt de universiteit.

  • Bang Phli District, Thailand

  Aan Sarasas aangesloten scholen Het wordt erkend als een tweetalige school in de voorhoede van het produceren van studenten met potentieel voor vreemde talen. vooral de Engelse taal totdat het duidelijk werd Samen met academische kennis op verschillende gebieden sinds 1964 tot nu, is de mogelijkheid uitgebreid naar het hoger onderwijs, namelijk het " สถาบันเทคโนโลยีแห่งสุวรรณภูมิ " (SUVARNABHUMI INSTITUTE OF TECHNOLOGY -SVIT).

  • Lam Sai, Thailand

  In 1887 (BE 2430) stichtte Zijne Majesteit Koning Chulalongkorn (Koning Rama V) het eerste sanghacollege in Thailand, genaamd 'Mahadhatu Witthayalai', dat gevestigd was in Wat Mahadhatu in Bangkok. Het was bedoeld als een plaats waar monniken, novicen en leken de Tipiṭaka en hoger onderwijs kwamen studeren.

  • Dusit District, Thailand

  Rajamangala University of Technology Phra Nakhon werd opgericht op 27 februari 1975 toen de "Vocational Education and Technology College" Act werd aangekondigd in de Royal Gazette en in werking trad. De wet had tot doel leraren in het beroepsonderwijs in het leven te roepen met een bachelordiploma voor het geven van beroepsonderwijs op mbo-, bachelor- en mbo-niveau.

  • Bang Toei, Thailand

  In 1996 begon de Shinawatra University op initiatief van Dr. Thaksin Shinawatra en Prof. Dr. Pura Chai Piamsomboon. Een particuliere universiteit oprichten Om de ontwikkeling van buurlanden en -regio's te helpen ondersteunen, gecombineerd met het idee om een ​​model van De universiteit is vriendelijk voor de omgeving van Dr. Sunthorn Boonyathikarn tot het jaar 1999, staat de universiteitsbureaus de oprichting toe van de Shinawatra University . Shinawatra University wil een toonaangevende internationale universiteit zijn gericht op academisch onderzoek. De universiteit streeft naar uitmuntendheid in leren en onderwijzen, innovatie, leiderschap. Ondernemerschapsontwikkeling Betrokkenheid en service van de gemeenschap Het werkt volgens de hoogste ethische normen en geeft prioriteit aan sociale verantwoordelijkheid.

  • Pathum Wan District, Thailand

  Sasin School of Management, opgericht in 1982 door een samenwerking tussen Chulalongkorn University, de Kellogg School of Management en The Wharton Business School, was de eerste door AACSB en EQUIS geaccrediteerde business school in Thailand. In 2019 rangschikte The Times Higher Education / Wall Street Journal (THE / WSJ) Sasin # 43 in de wereld voor 2-jarige MBA-programma's, de enige business school in Zuidoost-Azië die op deze ranglijst voorkomt.

  • Chatuchak, Thailand

  Kasetsart University wijdt zich aan de taak om intellectuele kennis te vergaren en te ontwikkelen. Het gedijt voor de groei in academische wijsheid, inclusief ethische en morele uitmuntendheid. Bovendien heeft het de verantwoordelijkheid om een leidende rol te spelen bij het levend houden van ons Thaise erfgoed en ervoor te zorgen dat het blijft groeien om de beschaving van het begrip te verrijken.

  • Ubon Ratchathani, Thailand

  Ubon Ratchathani University (UBU) werd in 1987 opgericht als een regionale campus van de Khon Kaen University en in 1990 opgericht als een universiteit door Royal Charter. Het heeft tot doel onderwijs te bieden aan studenten uit alle provincies en met name die uit provincies in Noordoost-Thailand. , Amnat Charoen, Mukdahan, Nakhon Phanom, Sakon Nakhon, Si Sa Ket, Ubon Ratchathani en Yasothon. De universiteit ondersteunt en stimuleert onderzoek dat de lokale, nationale en internationale gemeenschappen ten goede komt, en promoot activiteiten die de culturele identiteit van het gebied behouden.