Keystone logo
Turkije

Beste universiteiten voor Gezondheidszorg Opleidingen in Turkije 2024

Aantal instellingen: 4
  • Adnan Menderes Bulvarı, Turkije

  Onze visie is om een ​​toonaangevende gezondheidsuniversiteit te worden die als voorbeeldinstelling wordt beschouwd in het onderwijs en de gezondheidszorg, de wetenschap leidt en leidt en de cultuur van de stichting levend houdt.

  • Istanbul, Turkije

  TC Demiroglu Bilim University werd opgericht door de Turkse Cardiologiestichting, met de wet die op 28 maart 2006 werd gepubliceerd in het staatsblad van de Republiek Turkije, uitgave nr. 26122 (Wet nr. 5475 Aanvaardingsdatum: 22.03.2006).

  • Şanlıurfa, Turkije

  Şanlıurfa, waar de Harran Üniversitesi is gevestigd, is een van de oudste steden in Anatolië met een geschiedenis die elfduizend jaar teruggaat vanaf vandaag.

  • Kars, Turkije

  Kafkas University biedt hoger onderwijs op het gebied van beroepsonderwijs (associate), undergraduate, master en doctoraat in het kader van wereldwijde en lokale vraag. Bovendien heeft Kafkas University een nauwe samenwerking met verschillende industriële sectoren, waaronder landbouw, toerisme en het bedrijfsleven, om oplossingen voor regionale en internationale problemen te ontwikkelen en te implementeren.