Keystone logo
Verenigde Arabische Emiraten

Beste universiteiten voor Gezondheidszorg Opleidingen in Verenigde Arabische Emiraten 2024

Aantal instellingen: 5
  • Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

  Mohammed Bin Rashid University of Medicine and Health Sciences (MBRU) , vernoemd naar Zijne Hoogheid Sheikh Mohammed Bin Rashid Al Maktoum, vicepresident en premier van de VAE, en heerser van Dubai, wil een wereldwijd centrum worden voor innovatief en geïntegreerd onderwijs in de gezondheidszorg en onderzoek ten dienste van de mensheid.

  • Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

  RCSI heeft sinds de oprichting in 1784 leiders op het gebied van geneeskunde en gezondheidszorg ontwikkeld. In 2005 hebben we het Institute of Leadership opgericht, de enige instelling op het derde niveau van Ierland die zich uitsluitend toelegt op de ontwikkeling van het leiderschap, het management en de onderwijscapaciteit van gezondheidswerkers.

  • Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

  DMC is toegewijd aan het verstrekken van geaccrediteerd onderwijs in gezondheidsberoepen op undergraduate en graduate niveau aan studenten door een leeromgeving te bieden die islamitische waarden koestert en hoge niveaus van studentprestaties promoot, in overeenstemming met de hoogste normen van academische excellentie om het beroep, de wetenschappelijke gemeenschap en openbaar.

  • Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

  Jazeera University werd in februari 2010 opgericht in Mogadishu, Somalië door een eclectische groep Somalische wetenschappers. Het is een centrum voor hoger onderwijs dat is gericht op het creëren van een kennismaatschappij.

  • Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten
  • Al Ain, Verenigde Arabische Emiraten
  • + 1 meer

  Het Fatima College Of Health Sciences (FCHS), opgericht in 2006, heeft tot doel tegemoet te komen aan de groeiende behoefte van de Verenigde Arabische Emiraten aan geschoolde gezondheidswerkers. Het college is begonnen met het aanbieden van de BSc. in de verpleegopleiding in 2006 en is sindsdien uitgebreid met meer dan 10 opleidingen aan BSc. en diplomaniveaus in gezondheidswetenschappen. Het verpleegprogramma wordt uitgevoerd in samenwerking met de Griffith University in Australië.