Populaire Gezondheidswetenschappen Cursussen

Cursussen in de gezondheidszorg bestrijken een breed scala aan onderwerpen en dienen een veelheid van doeleinden voor verschillende studenten. Sommige zijn opgezet om extra kwalificaties en opleidingen te bieden voor degenen die al werkzaam zijn in een aan gezondheidszorg gerelateerd veld, terwijl andere cursussen zijn bedoeld voor mensen op zoek naar een eerste opleiding, of worden gebruikt om de kloof tussen de verschillende stadia van de academische studie te overbruggen. Wat de reden ook mag zijn, het volgen van een cursus in gezondheidswetenschappen zal diegenen die in de gezondheidszorg willen werken, de benodigde theoretische kennis en praktische vaardigheden te geven. Gezondheidszorg opleidingen kunnen op veel verschillende manieren geleverd worden, en studenten kunnen kiezen uit full-time of part-time studie, alsook uit opleidingen op de campus, online of via afstandsonderwijs. Ook weekendcursussen, avondcursussen, zomercursussen en intensieve cursussen zijn beschikbaar in het gebied van de gezondheidszorg, en opleidingen worden zo op een flexibele manier aangeboden. Gezondheidszorg cursussen bestrijken een breed scala van onderwerpen, zoals verpleging, tandheelkunde, voeding, farmacie, alternatieve geneeskunde, sociale zorg, psychologie, gezondheidszorg management, en vele anderen. Het aantal verschillende opties kan overweldigend zijn - laat dit je niet tegenhouden! Begin door een kijkje te nemen bij enkele van de meest populaire gezondheidswetenschappen opleidingen die hieronder vermeld staan, en neem rechtstreeks contact op met de toelatingsbureau van de universiteit door het online formulier in te vullen.

Recent Toegevoegde Gezondheidszorg Cursussen

Academia de Psicoanalisis

Theoretische specialisatiecursus en psychoanalytische praktijk

Januari 7, 2019
Sigmund Freud heeft bij het creëren van de psychoanalytische doctrine aangetoond dat al ons gedrag, onze gevoelens en onze manieren om met elkaar om te gaan worden bepaald door onbewuste motivaties die we niet kennen, hoewel niet minder krachtig. Zulke beweegredenen verwijzen naar de geschiedenis van een onderwerp, een verhaal dat niet wordt uitgedrukt … [+]als een chronologisch verleden 'voorbijgestreefd' maar als een hier en nu in permanente herhaling. De links die ons spreken, de geschiedenis waarvan een persoon punten komt, als een structuur, een bestemming voor het onderwerp. Wanneer we naar patiënten luisteren, vinden we sporen van deze bestemming in alle aspecten van hun realiteit: economisch, professioneel, affectief, seksueel, evenals een diep onenigheid van de persoon met al deze dingen die haar, raadselachtig, bewonen. Dit willen weten, de positie waartoe de psychoanalyse zich verplaatst, functioneert waardig met betrekking tot het overweldigende karakter van het verlangen van de Ander. De ethiek van de psychoanalyse, overdracht via, plaatst een kloof tussen wat er over mij geschreven is en de vraag zelf. Wat wil ik? Hoe wil ik mijn leven leiden? De Academie voor Psychoanalyse vertegenwoordigt, vanaf de reis door deze kruispunten, een gezamenlijke ruimte van groei en een beperking tot menselijk ongemak. Dat is het punt waarop onderzoek en therapie samenvallen. Wie negeert, herhaalt. Wie is bereid om te weten ... wie wil, heeft een leven. [-]

Gateway International College

Cursus: Anatomie en fysiologie (online)

December 7, 2018
De cursus behandelt alle anatomie en fysiologie vereist voor niveau 2 en niveau 3 nationale beroepsnormen (NOS) voor schoonheidsbehandelingen, nagels en holistische therapiebehandelingen.

Strauss-Levy & Co

Clinical Research Course met op cannabis gebaseerde medicijnen

December 16, 2018
Leer hoe u een klinische proef kunt maken die voldoende klinisch bewijs genereert door middel van een regelgevingsconforme, goed ontworpen en hoogwaardige klinische proef.

Universiteiten in Nederlanden

Locatie wijzigen