Filter
Cursus
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste 11 Medische Studies in Farmacie 2019

Cursussen zijn instructieprogramma's bedoeld om je kennis over een bepaald onderwerp of bedrijfstak te verbreden. Cursussen variëren onder andere qua inhoud, lengte en inschrijvingseisen, maar ze worden over het algemeen gevolgd om iemands vooruitzichten op een baan en salarismogelijkheden te maximaliseren.

Wat is nou eigenlijk een cursus in de farmacie? Een zekere mate van variatie is te verwachten tussen de ene farmacie cursus en de andere, en tussen het ene en het andere land, maar over het algemeen zijn deze programma's bedoeld om deelnemers te onderwijzen over geneesmiddelen en hoe deze invloed hebben op het menselijk lichaam en helpen bij de behandeling van diverse verwondingen, ziektes en aandoeningen. Onderwerpen die vaak in deze cursussen behandeld worden, zijn algemene gezondheidszorg, apotheker ethiek, apotheekwetten en kwesties die verband houden met farmaceutische afhankelijkheid. Extra nadruk wordt meestal gelegd op scheikunde, biologie en de biowetenschappen.

Farmacie cursussen verbreden iemands kennis in de materie, en in sommige gevallen, zijn ze vereist als onderdeel van iemands diploma programma of als voortgezetten educatieve training. In het algemeen stijgt niet alleen iemands opleidingsniveau maar ook de salarismogelijkheden.

De kosten van een farmacie cursus fluctueren sterk, afhankelijk van factoren zoals het land waar de school zit die de cursus aanbiedt, en hoe lang de duur van de cursus is. Neem contact op met iedere school van instructie voor tijdige en accurate inschrijvingsinformatie.

De meesten die zich inschrijven in de farmacie cursussen, doen dit met het uiteindelijke doel om een ​​apotheker te worden. Andere deelnemers gaan aan de slag als apothekersassistenten, onderzoekers, wetenschapsschrijvers of toxicologen. Anderen gaan door om artsenbezoeker, farmaceutische vertegenwoordiger, farmacoloog of expert in regelgeving te worden. Sommige farmacie-gerelateerde carrières vereisen aanvullende scholing, en mensen die in farmacie of een soortgelijk onderwerp willen lesgeven in het hoger onderwijs, hebben meestal minimaal een master's degree nodig.

Onze database is een sterke bron voor om de vele online farmacie cursussen te bekijken die door scholen over de hele wereld worden aangeboden. Zoek hieronder naar je programma en neem rechtstreeks contact op met het toelatingsbureau van de school van jouw keuze door het aanvraagformulier in te vullen.

Lees meer Lees Minder

11 Resultaten in Farmacie

IEEF Instituto Español para la Educación y la Formación

De cursus Technician in Pharmacy and Parapharmacy geeft u toegang tot een van de meest gevraagde beroepen op de arbeidsmarkt en met een enorme groei als gevolg van de pro ... [+]

Een van de meest gevraagde beroepen op de arbeidsmarkt vanwege de grote groei van apotheken en drogisterijen.

De cursus Technician in Pharmacy and Parapharmacy geeft je toegang tot een van de meest gevraagde beroepen op de arbeidsmarkt en met een grote reputatie als gevolg van de verspreiding van apotheken en parafarmacies op het hele grondgebied van de staat.

Daarnaast bereidt onze cursus je voor, zodat je jezelf kunt presenteren met volledige garantie voor de gratis tests om de officiële graad van FP te behalen en een apotheker en farmaceutisch technicus te worden, waarmee je kunt strijden om toegang tot volksgezondheid.

Als u wilt, wordt deze cursus ook online gegeven.

Je zult lerenDe basis van farmacologie en u zult vertrouwd raken met de terminologie met betrekking tot medicijnen en hun voorbereiding.U kunt helpen bij het verstrekken en uitwerken van farmaceutische en aanverwante producten.Deelnemen aan de verkoop van farmaceutische en parafarmaceutische producten, ter bevordering van de gezondheid.Voer administratieve taken en magazijnbeheer uit, in overeenstemming met de specificaties van kwaliteit, veiligheid en milieubescherming.Je kunt werkenFarmaceutische inrichtingen.Drogisterijen.Cosmetica winkelsDrogisterijen.Ziekenhuisapotheken.Laboratoria voor klinische analyse.Kwalificaties:... [-]
Spanje Madrid
September 2019
Engels
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
IEEF Instituto Español para la Educación y la Formación

Word een gecertificeerde specialist, oefen in de beste bedrijven en werk aan wat je leuk vindt ... [+]

Vakbeschrijving van Pharmacy Assistant in Madrid

De apothekersassistent is de persoon die verantwoordelijk is voor het helpen van de apotheker bij taken zoals receptie, klantenservice, voorbereiding van masterformules, bestelling naar laboratoria, enz. Dat wil zeggen, help de apotheker op alle gebieden van het werk.

Deze cursus van face-to-face apotheekassistent in Madrid volgt de richtlijnen van de BOE voor dit type training. Met deze cursus kun je als assistent werken in apotheken en drogisterijen.

Na het voltooien van het theoretische deel, heb je recht op 160 uur stage in bedrijven in Madrid, met echte kansen op een baan.

Als u wilt, wordt deze cursus ook online gegeven.... [-]

Spanje Madrid
September 2019
Spaans
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
University of East Anglia

Een driedaagse residentiële excursie biedt je volop gelegenheid om samen te werken om de theorie in de praktijk te brengen door echte gegevens te analyseren die je verzam ... [+]

Een driedaagse residentiële excursie biedt je volop gelegenheid om samen te werken om de theorie in de praktijk te brengen door echte gegevens te analyseren die je verzamelt in rivieronderzoeken en ecologische studies.

[-]
Verenigd Koninkrijk Norwich
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
9 - 12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
INTO Manchester in partnership with The University of Manchester

Bereid je voor op je apotheekdiploma aan de University of Manchester met de International Foundation-cursus bij INTO Manchester, in samenwerking met The University of Man ... [+]

De universiteit van Manchester was de eerste Britse universiteit die een graad in de farmacie had en staat nu zesde in het Verenigd Koninkrijk voor farmacie en farmacologie (The Times en de Sunday University Good University Guide).

Waarom aanvraag voor het Internationaal Stichting programma? Een gegarandeerde voorwaardelijke route naar jaar 1 van een undergraduate-diploma aan de universiteit van Manchester (afhankelijk van het afleggen van een interview en een online test en het voldoen aan de voorwaarden van het aanbod). Een kwaliteitsvol, NCUK geaccrediteerd programma erkend door de Universiteit van Manchester. Toegang tot een reeks universitaire voorzieningen, waaronder bibliotheek van wereldklasse, sport en sociale voorzieningen. ... [-]
Verenigd Koninkrijk Manchester
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
9 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
CESIF

Gericht op afgestudeerden of afgestudeerden in de farmacie, chemische, biologische, veterinaire en andere universitaire diploma met betrekking tot de farmaceutische secto ... [+]

Een DIE MOET

Gericht op afgestudeerden of afgestudeerden in de farmacie, chemische, biologische, veterinaire en andere universitaire diploma met betrekking tot de farmaceutische sector.

Het is gericht op pas afgestudeerden of het beoefenen van professionals in de sector dat een zekere mate van specialisatie als professioneel instrument voor ontwikkeling vereisen.

DOELSTELLINGEN

De primaire doelstelling van CESIF is het opleiden van professionals met een hoog niveau van expertise in diverse technische en leidinggevende functies aangeboden door bedrijven, in aanvulling op het onderwijs gebieden met een uitgebreide en persoonlijke voorbereiding op de zoekactie.

... [-]
Spanje Spain Online
Vraag informatie aan
Spaans
Deeltijd
6 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
CESIF

Cursus Expert Professional Records en Regulatory Affairs is gericht op afgestudeerden en academici op het gebied van Health Sciences and Allied Workers (farmacie, chemie, ... [+]

Een DIE MOET

De Professional Expert Course Records en Regulatory Affairs is gericht op afgestudeerden en academici op het gebied van Health Sciences and Allied Workers (farmacie, chemie, biologie, etc.) of studenten die naar hun kwalificaties, evenals professionals onlangs toegetreden tot de farmaceutische industrie geïnteresseerd zijn in het verwerven van een specialisatie die hen in staat stelt om hun professionele activiteit in deze sector uit te voeren.

DOELSTELLINGEN

Doel van Professional Expert Course Records en Regulatory Affairs Het is voor studenten met een uitgebreide, diep en praktisch inzicht te verschaffen in alle aspecten van de regels voor de registratie van geneesmiddelen, zowel nationaal als internationaal, alsmede alle noodzakelijke technische voorschriften voor het in de handel brengen van de producten met alle gezondheid en in de kortst mogelijke tijd.... [-]

Spanje Spain Online
Vraag informatie aan
Spaans
Deeltijd
6 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
University of California, Irvine - Summer Session

Studeer in het buitenland in het hart van Zuid-Californië deze zomer, op slechts enkele minuten van de stranden in het prachtige Orange County! ... [+]

Zomercursus Farmaceutische Wetenschappen Engineering in CaliforniëS1 PHRMSCI 90 Spreken over wetenschap 4S1 PHRMSCI 120 Menselijke fysiologie 4S1 PHRMSCI 170A Moleculaire farmacologie I 4S10 PHRMSCI 174L BiopharmaceuticsS10 PHRMSCI 177L Medicinal Chemistry Laboratory 3S2 PHRMSCI 90 Spreken over wetenschap 4S2 PHRMSCI 120L Human Physiology Lab 3S2 PHRMSCI 170B Moleculaire farmacologie II 4S2 PHRMSCI 171 Fysische biochemie 4S2 PHRMSCI 173 FarmacotherapieWaarom studeren aan de UCI?

UC Irvine combineert de sterke punten van een grote, dynamische onderzoeksuniversiteit met het vriendelijke gevoel van een kleine universiteit en ongelooflijke premie voor een onvergelijkbare locatie in Zuid-Californië.... [-]

Verenigde Staten Irvine
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
6 - 12 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Fleming College

Als een apotheek technicus, zal je een gewaardeerd en essentieel lid van Ontario's gezondheidszorg team, werken onder de leiding en toezicht van apothekers. ... [+]

Als een apotheek technicus, zal je een gewaardeerd en essentieel lid van Ontario's gezondheidszorg team, werken onder de leiding en toezicht van apothekers.

Hoogtepunten programma

Apotheek technici werken nauw samen met de apothekers om optimale resultaten te medicamenteuze behandeling te realiseren voor patiënten.

De rol van de apotheek technicus vereist dat ze zich te richten op het technische aspect van het recept, voeren med verzoening door het verzamelen van de best mogelijke medicatie geschiedenis van patiënten, het opstellen van het product en de distributie functies en voorraadbeheer te voeren.

Als geregistreerde apotheek technicus, zal afgestudeerden deel te nemen aan gezondheidsbevorderende activiteiten en zorgen voor onderwijs, zoals medische apparatuur opleiding of coördinatie van de kliniek dagen. Apotheek technici werken in samenwerking met de apotheek team en andere gezondheidswerkers om de continuïteit van de zorg te waarborgen.... [-]

Canada Peterborough Lindsay Minden Cobourg  + 1 Meer
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Campus Universitario Europeo

Dankzij deskundige Farmacie en Farmaceutische Producten krijgen een gedegen opleiding, waarmee u te verwerven theoretische en praktische kennis van essentieel belang om t ... [+]

Expert - Expert in farmacie en farmaceutische Dankzij deskundige Farmacie en Farmaceutische Producten krijgen een gedegen opleiding, die het mogelijk maakt verwerven theoretische en praktische kennis van essentieel belang om Technician oefenen Apotheek, en dus het verbeteren van uw dagelijkse werk of arbeidsongeschikt te bevorderen jezelf: Zal domineren de algemene beginselen van de farmacologie, met inbegrip van de concepten van het geneesmiddel, werkzame stof, indicatie, dosering, bijwerkingen, etc.. Je verwerft voldoende kennis van de anatomie en fysiologie aan de oorsprong van de te begrijpen ziekte en drugs aangegeven voor de verschillende pathologieën. Maak kennis met de geheimen van de communicatie met de klant, farmaceutisch technicus met kennis nodig psychologische ondersteuning van de patiënt. U maakt kennis met en beheersen van de apotheek en de verschillende disciplines die bestaan ​​uit: homeopathie, dermopharmacy en cosmetica, orthopedie, kruidengeneeskunde, optica, enz.. Leer de verschillende beheertaken en apotheken apotheek en ziekenhuisapotheek. ... [-]

Spanje Marbella A Coruña Madrid
September 2019
Voltijd
Deeltijd
6 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
International Career Institute

Als je een gedreven persoon die in hard werken geloven, hebben een uitstekende organisatorische vaardigheden, en oprecht zorg voor klanten, dan is een carrière als apothe ... [+]

Als je een gedreven persoon die in hard werken geloven, hebben een uitstekende organisatorische vaardigheden, en oprecht zorg voor klanten, dan is een carrière als apothekersassistente kan goed zijn voor jou! apothekersassistenten genieten van een stabiele en lonende carrières die onmisbaar zijn in de gezondheidszorg zijn. Als deze carrière optie vonken uw interesse, te beginnen door het inschrijven in ICI apothekersassistente natuurlijk.

Opzet van de cursus The Pharmacy Team De rol en verantwoordelijkheden van de apothekersassistente farmacologie voorschriften Inventory Control in de apotheek apotheek Terminologie Retail Pharmacy Practices Carriere vooruitzichten ... [-]
Verenigd Koninkrijk Londen
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Deeltijd
Online
Lees meer in Nederlands
Elevate Health

Tijdens deze cursus Pharmacoepidemiologie en Drugsveiligheid leren u over typische problemen (zoals confounding door indicatie of zeldzame bijwerkingen) en diverse farmac ... [+]

Farmacoepidemiologie and Drug Safety

Farmacoepidemiologie en drugsveiligheid: een actueel probleem

Met de vooruitzichten dat nog meer innovatieve geneesmiddelen in de komende jaren zullen worden geïntroduceerd, eist de maatschappij nieuwe benaderingen voor vergelijkende risico- en batenevaluatie, evenals nieuwe concepten. Dergelijke evaluaties worden gewoonlijk alleen uitgevoerd zodra de relevante therapieën in de dagelijkse praktijk veel gebruikt zijn. De veiligheids- en risicobeheersingsbeoordeling van verschillende geneesmiddelentherapieën wordt dan uitgevoerd in het kader van observatie-epidemiologische studies (bijv. Om een ​​bewijs van 'veiligheid' en bewijs van 'effectiviteit' vast te stellen). Dit is de logische volgende stap na gerandomiseerde klinische proeven, die zijn ontworpen om bewijs te geven van de werkzaamheid van een geneesmiddel.... [-]

Nederlanden Netherlands Online
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
3 weken
Online
Lees meer in Nederlands