HEALTHCARESTUDIES

Deeltijd Cursussen in Medische studies in Spanje 2020

Studenten kunnen individuele cursussen kiezen in overeenstemming met hun belangen. Studenten kunnen ook structureren een lessenreeks op een manier die specifieke doelstellingen zoals het verbeteren van beroepsvaardigheden, het nastreven van een nieuwe loopbaan, of het verkrijgen van certificaten of graden zou kunnen bereiken.

Degenen die geneeskunde bestuderen, kunnen in detail verwachten van het menselijk lichaam en ook een praktisch begrip krijgen van hulpmiddelen op het gebied van gezondheidszorg, zoals geneesmiddelen en chirurgie. Deze kennis zal nuttig zijn om ziekte te voorkomen, te diagnosticeren en te behandelen.

Spanje (Spaans: España) is een divers land delen van het Iberische schiereiland met Portugal aan de westelijke kant van de Middellandse Zee. Spanje wordt beschouwd als een exotisch land in Europa vanwege zijn vriendelijke inwoners en ontspannen levensstijl. De normale duur van de Universiteit cursussen in Spanje is 4 jaar, met uitzondering van de Geneeskunde en de dubbele graden, die 6. Madrid en Barcelona zijn bekende steden rond de wereld om zijn keuken, een bruisend nachtleven, en de wereldberoemde folklore en festiviteiten.

Deeltijd Cursus in Medische studies in Spanje

3 Resultaten in Medische studies, Spanje Filter

Curs d'especialització Cures Pal·liatives a la Persona amb Càncer

Fundació Universitat de Girona: Innovació i Formació
Cursus
13 mrt 2020
<
Voltijd
09 mrt 2020
Catalan
Campus

Les cures pal·liatives promouen una atenció centrada en la persona i el seu entorn com a eix de la terapèutica. Es treballaran els principis generals de la intervenció multidi ...

Lees meer

Tanatoestética en Tanatopraxia-cursus

IEEF Instituto Español para la Educación y la Formación
Cursus
sep 2020
Spaans
Campus
Online

Word een gecertificeerde specialist, oefen in de beste bedrijven en werk aan wat je leuk vindt

Lees meer

Universitaire expert in nefrologie, dialyse en transplantatie

Formación Alcalá
Cursus
<
Deeltijd
<
3 maanden
Spaans
Online

Aantal uren en studiepunten: 500 uur en 20 ECTS.

Lees meer