Filter
Cursus
Studievorm: Alles Duur: Alles

Top 7 Medische Studies in Kankermedicatie 2019

Voor veel studenten, een cursus is een effectieve en tijd-efficiënte manier om hun postsecondary onderwijs te bevorderen. Deze cursussen bieden direct inzicht in de diepere onderwerpen van een bepaald onderwerp. De meerderheid van de cursussen kan variëren van vier tot vijf maanden in beslag.

Wat is een cursus bij kanker medicijn? Een cursus bij kanker geneeskunde biedt studenten de intellectuele en emotionele tools die ze nodig hebben om te werken met kankerpatiënten. Een typische cursus omvat informatie over fundamentele biologische onderwerpen, radiologie, en communicatieve vaardigheden. Leerlingen krijgen de opdracht met behulp van examens, lezingen en case studies, en vele cursussen omvatten een laboratorium component. Na het voltooien van een cursus moeten de studenten vertrouwd met de medische procedures gebruikt om kankercellen te identificeren, te vernietigen en te veranderen zijn.

Het voltooien van een cursus in kanker geneeskunde meestal recht studenten om hogere salarissen en meer werkgelegenheid.Dit is een zeer populair gebied van onderzoek en de praktijk in deze specifieke branche verdienen enkele van de hoogste medische salarissen.

De kosten van een cursus bij kanker geneeskunde is gebaseerd op verschillende factoren. Geografische ligging, cursusduur en institutionele prijzen van alle grote invloed hebben op de kosten van een cursus. Voor meer uitgebreide financiële informatie, moeten de leerlingen rechtstreeks contact opnemen met de school van de keuze.

Na het afronden van een cursus bij kanker geneeskunde, de meerderheid van de studenten zijn werkzaam in een medische of klinische setting. Ze werken meestal als oncologen, het verstrekken van kankerpatiënten met de medicijnen, procedures, en behandelingen die ze nodig hebben om volledig te herstellen van hun aandoening. Zij kunnen oefenen in een ziekenhuis of een privé-instelling. De werknemers in de particuliere instellingen hebben vaak de vrijheid om hun eigen uren en tarieven vast te stellen. Deze werknemers kunnen ook worden gebruikt door particuliere ondernemingen, zoals consultancy en farmaceutische bedrijven.

Inschrijven in deze bijzondere cursus kan worden gedaan, zowel online als op de campus. Online programma's zijn populair onder studenten die verlangen naar een niet-traditionele onderwijs. Voor meer informatie, zoeken naar uw programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees meer Lees Minder

7 Results in Kankermedicatie

FutureLearn

1 op de 2 mensen zal tijdens zijn leven kanker ontwikkelen. Bij Cancer Research UK willen we mensen laten praten over kanker en gezondheid. ... [+]

Krijg de tips, hulpmiddelen en het vertrouwen om gesprekken te voeren die levens kunnen redden

Praten over kanker kan moeilijk zijn. Misschien maak je je zorgen dat je het verkeerde zegt of dat je gewoon niet genoeg weet over het onderwerp.

Deze cursus is gebaseerd op de kennis van experts van Cancer Research UK. Leren is door middel van quizzen, artikelen, discussies en video's waarin gemoedelijke dingen worden gedemonstreerd.

In de loop van 3 weken zult u ontdekken hoe u mensen kunt aanmoedigen om een ​​gezonde levensstijl te veranderen, toegang te krijgen tot lokale diensten of snel naar hun arts te gaan als zij veranderingen in hun lichaam opmerken.

Welke onderwerpen ga je bespreken?Belangrijke feiten en gezondheidsboodschappen over kankerpreventie, screening en vroege diagnose, en hoe ze kunnen worden uitgelegd.Vertrouwen voor het voeren van gesprekken over kanker die anderen helpen positieve actie te ondernemen.Identificatie van belemmeringen voor het maken van veranderingen in levensstijl of het bezoeken van een arts.Communicatiemethoden die barrières overwinnen en voorkomen dat je defensiviteit en angst opbouwt.Methoden van ondervraging die mensen helpen beslissingen voor zichzelf te nemen.Identificeren hoe onze eigen gevoelens van invloed kunnen zijn op gesprekken.Mensen naar de juiste plaatsen leiden voor advies en ondersteuning.Een actieplan maken om over kanker te praten.Wat ga je bereiken?... [-]
Verenigd Koninkrijk UK Online
January 2020
Deeltijd
3 weken
Online
Lees meer in Nederlands
FutureLearn

Begrijp hoe genetica de ontwikkeling en verspreiding van kanker beïnvloeden, met deze gratis, inleidende online cursus. ... [+]

Wat is het enige dat alle kankers gemeen hebben? Ze beginnen als mutante of rebellencellen! In deze cursus zullen we onderzoeken hoe veranderingen in kankergenetica en epigenetica deze cellen in staat stellen om ongecontroleerd te groeien, door gebruik te maken van onze bloedvaten en het immuunsysteem samen met andere systemische veranderingen.

Ten slotte zullen we bespreken hoe ons begrip van de genetica heeft geholpen bij het verfijnen van conventionele behandelingen zoals bestraling en chemotherapie, en het ontwerp van nieuwe behandelingen die specifieke eiwitten binnen kankercellen kunnen richten, informeren.

Welke onderwerpen ga je bespreken?

Wat is kanker en waarom snappen we het?... [-]

Verenigd Koninkrijk UK Online
January 2020
Deeltijd
4 weken
Online
Lees meer in Nederlands
FutureLearn

Ontdek hoe nieuwe digitale gezondheidstechnologieën het kankerbeheer transformeren met deze cursus voor professionals in de gezondheidszorg. ... [+]

Begrijp het potentieel van nieuwe technologie in het omgaan met kanker

Recente ontwikkelingen in de behandeling en het beheer van kanker hebben ertoe geleid dat mensen met kanker langer leven dan ooit tevoren; nu moet de gezondheidszorg gaan nadenken over hoe mensen met kanker gezond kunnen worden.

Tijdens deze cursus ga je verkennen en bespreken hoe nieuwe digitale gezondheidstechnologieën, zoals wearables, sociale media en thuissensoren, het beheer van kanker beginnen te transformeren. Er zijn honderden apps voor mensen die leven met kanker, zijn ze nuttig? Kunnen draagbare apparaten gezondere levensstijlen bevorderen bij patiënten met kanker? Het is tijd om dat uit te zoeken.

Welke onderwerpen ga je bespreken?Digitale gezondheidstechnologieënVoorspraak van de patiëntMind-Body-verbindingenGamification voor gezondheidsbevordering bij patiënten met kankerWearable technologieën... [-]
Verenigd Koninkrijk UK Online
January 2020
Deeltijd
4 weken
Online
Lees meer in Nederlands
FutureLearn

Ontdek hoe genetica een revolutie teweegbrengt in de detectie en behandeling van kanker, met deze gratis online cursus. ... [+]

Cancer Research UK schat dat 1 op de 2 mensen in het VK de diagnose kanker krijgt tijdens hun leven. Het is een ziekte die op een bepaald moment invloed heeft op het leven van de meeste mensen. Dus inzicht in kanker en de ontwikkeling van nieuwe behandelingen is van intrinsiek belang voor ons allemaal.

Deze gratis online cursus is voor iedereen toegankelijk, hoewel deze is ontworpen voor personen met een eerdere interesse in biologie, inclusief huidige studenten, en verpleegkundigen of medici die hun kennis op dit gebied willen vergroten.

Gedurende zes weken zullen we drie belangrijke vragen over de diagnose en behandeling van kanker onderzoeken:

Waar komen we vandaan?Waar zijn we nu?En waar gaan we heen?... [-]
Verenigd Koninkrijk UK Online
January 2020
Deeltijd
6 weken
Online
Lees meer in Nederlands
FutureLearn

Ontdek hoe het ontrafelen van de genetische code heeft geleid tot een dieper inzicht in genetische ziekten en kanker. ... [+]

Begrijp de rol van genen bij kanker en genetische ziekte

Het is algemeen bekend dat sommige ziekten in families voorkomen. De ontdekking van de structuur van DNA en het ontrafelen van de genetische code heeft geleid tot een beter begrip van dergelijke ziekten. We weten nu meer over de genetische basis van kanker en hoe kankercellen worden gevormd en zich reproduceren. In deze cursus onderzoek je de structuur van DNA, zijn processen en leer je hoe genetische afwijkingen het gevolg zijn van DNA-veranderingen. Je zult goed kijken naar de aard van deze veranderingen, oorzaken en risicofactoren - dit is van vitaal belang in het geval van kanker, omdat preventie een effectieve manier is gebleken om deze ziekte te behandelen.... [-]

Verenigd Koninkrijk UK Online
November 2019
Voltijd
Deeltijd
2 weken
Online
Lees meer in Nederlands
FutureLearn

Ontdek de wetenschap achter gerichte kankerbehandelingen die het landschap van patiëntenzorg veranderen op deze gratis online cursus ... [+]

Dankzij het baanbrekende onderzoek in de afgelopen 20 jaar zijn nieuwe, gerichte behandelingen ontwikkeld die de manier veranderen waarop we kanker behandelen en nieuwe patienten bieden. Doe mee met ons en ontdek de wetenschap achter deze behandelingen en leer door middel van quizzen, interviews, artikelen en patiëntgevalstudies. Elke week heb je de mogelijkheid om met andere leerlingen over belangrijke kwesties te discussiëren. U leert van deskundigen op het gebied en krijgt een dieper inzicht in hoe doelgerichte kankerbehandelingen werken om uw patiënten te ondersteunen.

Welke onderwerpen zullen u bedekken? Wat zijn gerichte behandelingen en hoe worden ze vandaag gebruikt Biologische concepten achter gerichte kankerbehandelingen Celcommunicatie en kanker Behandelingen voor solide tumoren die celcommunicatiewegen blokkeren (monoklonale antilichamen en kinaseremmers) Communiceren aan patiënten over gerichte kankerbehandelingen Bijwerkingen van behandelingen en hoe ze de kwaliteit van leven van de patiënten beïnvloeden De unieke eigenschappen van bloedkanker en de gerichte therapieën die ze behandelden De relatie tussen kanker en het immuunsysteem Verschillende immunotherapie strategieën met inbegrip van checkpoint remmers, adoptie cel transfer en kanker behandeling vaccins Hoe immunotherapie wordt gerapporteerd in het nieuws en het beheren van de patiënt verwachtingen van de behandeling De uitdagingen van drugsbestrijding en de implementatie van biomarkertests De toekomst van gerichte kankerbehandelingen Wat ga je bereiken? ... [-]
Verenigd Koninkrijk UK Online
January 2020
Deeltijd
5 weken
Online
Lees meer in Nederlands
FutureLearn

... [+]

Deze cursus laat u kennismaken met het onderwerp van kanker chemotherapie, en hoe de ontwikkeling van effectieve medicijnen voor de behandeling van kanker blijft een belangrijke uitdaging voor wetenschappers.

Je zult onderzoek doen naar het gebruik en de ontwikkeling van geneesmiddelen tegen kanker, met de nadruk op chemotherapie.

[-]
Verenigd Koninkrijk UK Online
January 2020
Deeltijd
2 weken
Online
Lees meer in Nederlands