Filter
Cursus
Europa Studievorm: Alles Tempo: Deeltijd

Deeltijd Medische Studies in Klinische ethiek 2020 Europa

De cursussen worden aangeboden in vele verschillende categorieën. Sommige populaire gebieden van belang zijn onder andere taal, luchtvaart, economie, bedrijfskunde, management, arts, techniek, en opnames test voorbereiding. Deze klassen kunnen helpen vergroten werkvloer of leiden tot een nieuwe carrière of hobby.

In totaal zijn er meer dan 4000 instellingen voor hoger onderwijs in Europa en biedt een breed scala aan cursussen op bachelor, master en doctoraat niveau. Met meer en meer van deze organisaties die Engels als de taal van het onderwijs voor ten minste een deel van hun opleidingen, universiteiten in Europa zijn nu van betere kwaliteit dan ooit tevoren. Universiteiten in Europa bieden een vriendelijk welkom aan buitenlandse studenten en een cursus van kennis die beantwoordt aan hun beroep nodig heeft in de hedendaagse mondiale vraag te geven.

Cursus Deeltijd in Klinische ethiek Europa

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Klinische ethiek, Europa

Elevate Health

Er is nooit een tekort aan vragen; het is de antwoorden die moeilijker te bepalen. Bijvoorbeeld, wat voor soort toestemming geschikt is voor biobanking onderzoek is? Wann ... [+]

Research Ethiek: een inleiding

Vrijwilligers worden vaak gevraagd om deel te nemen aan medisch-wetenschappelijk onderzoek met het oog op de verbetering van de gezondheid en het welzijn van andere mensen, nu en in de toekomst. Hoe nobel doel, dit roept veel ethische vragen.

Hoe kunnen we ervoor zorgen dat de deelnemers geven hun werkelijk geïnformeerde toestemming? Wat moet worden verstrekt aan groepen onder controle tijdens klinische studies? Hoe kunnen we de voor- en nadelen van de verschillende studies af te wegen? Hoe kunnen we ervoor zorgen dat de wetenschappelijke integriteit in onderzoek? Wanneer moeten we onderzoek doen met kwetsbare bevolkingsgroepen, zoals kinderen en mensen in lage-en midden-inkomens landen? Hoe moeten we interpreteren de Tuskegee syfilis studie vanuit een historisch perspectief?... [-]

Nederlanden Nederland Online
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
6 weken
Online
Lees meer in Nederlands