Filter
Cursus
Studievorm: Alles Tempo: Deeltijd

Deeltijd Cursussen in Kunsttherapie 2020

De cursussen worden individueel aangeboden klassen die het hoger onderwijs kansen bieden op verschillende gebieden van studie. Door het nemen van een lessenreeks geconcentreerd in één categorie, kunnen studenten een certificaat of diploma in hun vakgebied van belang nastreven.

Deeltijd Cursus in Kunsttherapie

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Kunsttherapie

Of Course Learning

Art therapie is gewoon een creatieve vorm van therapie. U hoeft niet om een ​​groot kunstenaar te zijn; je hoeft alleen maar een verbeelding en een open geest! Deze benad ... [+]

Art therapie is gewoon een creatieve vorm van therapie. U hoeft niet om een ​​groot kunstenaar te zijn; je hoeft alleen maar een verbeelding en een open geest!

Deze benadering kan worden gebruikt voor zelfonderzoek en genezing pijnlijke herinneringen, maar ook voor puur plezier en recreatie. In deze cursus zijn er modules voor al deze te dekken.

Therapeutische kunst kan ook een zeer krachtig hulpmiddel voor familie bonding zijn, zodat familieleden om te communiceren en te waarderen elkaar meer.

Verder kan beeldende therapie uiterst nuttig voor kinderen die hebben ervaren pesten of trauma. Het voorziet in een veilig toevluchtsoord voor gevoelens en emoties te delen.... [-]

Verenigde Staten VS Online Verenigd Koninkrijk UK Online
Open Inschrijving
Engels
Deeltijd
Online
Lees meer in Nederlands