2 Medische Studies in Medical Arts 2020

Met cursussen kunnen studenten lessen volgen op basis van wat hen interesseert. Studenten kunnen zich ofwel inschrijven voor een cursus, een paar volgen of een aantal lessen doorlopen voor meer diepgaande kennis. Omdat faculteiten cursussen anders in alle programma's ontwerpen, variëren de doorlooptijden van programma tot programma. Mensen met een passie voor het helpen van mensen en intere… Meer informatie

Met cursussen kunnen studenten lessen volgen op basis van wat hen interesseert. Studenten kunnen zich ofwel inschrijven voor een cursus, een paar volgen of een aantal lessen doorlopen voor meer diepgaande kennis. Omdat faculteiten cursussen anders in alle programma's ontwerpen, variëren de doorlooptijden van programma tot programma.

Mensen met een passie voor het helpen van mensen en interesse in kunst vragen zich misschien af, wat zijn cursussen in medische kunst? Vaak heeft het behandelen van aandoeningen meer nodig dan medicatie, artsen en ziekenhuizen. Integendeel, voor de beste resultaten hebben patiënten vaak toegang nodig tot veel verschillende therapieën. Degenen die medische kunst studeren, leren artistieke expressie te gebruiken om patiënten te helpen herstellen van een blessure of ziekte. Deelnemers aan het programma kunnen kunsttechnieken, onderwijs, psychologie, communicatie, sociale wetenschappen en andere vergelijkbare onderwerpen studeren. Voordat ze hun cursuscertificaat behalen, kunnen studenten vrijwilligerswerk doen of deelnemen aan therapeutische stages.

Tijdens het studeren van medische kunst hebben studenten de neiging om belangrijke vaardigheden te verwerven. Over het algemeen leren ze concepten te communiceren, projecten te ontwerpen en budgetten te onderhouden. Hoewel deze competenties typisch van onschatbare waarde zijn voor professioneel succes, helpen ze programmadeelnemers meestal ook om hun persoonlijke leven beter te beheren.

Budgettering voor een cursus medische kunst kan een uitdaging zijn, omdat programma's verschillende bedragen berekenen op basis van factoren zoals de lengte van het programma en de locatie van de school. Voordat mensen instemmen met een programma, bespreken ze vaak de algemene uitgaven met cursusambtenaren.

Door een cursus medische vakken af ​​te ronden, kunnen deelnemers aan het programma zich meestal aanmelden voor opwindende professionele posities. Sommige afgestudeerden kiezen ervoor om te werken als hospice of palliatieve zorgverleners, waardoor patiënten die betrokken zijn blijven lijden. Anderen werken in opvangcentra, die optreden als activiteitenregisseur, therapeuten, vrijwilligerscoördinatoren of artistieke coaches. Degenen die niet rechtstreeks therapeutische diensten aanbieden aan zieken, zoeken vaak een baan als facilitair beheerder of programmadirecteur. Sommige individuen worden uiteindelijk ook verpleegsters, beroepstherapeuten of levenscoaches.

Universiteiten, online-programma's, correspondentiescholen en lokale hogescholen bieden meestal cursussen in de medische kunst. Zoek voor meer informatie naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Of Course Learning
UK Online, Verenigd Koninkrijk +1 Meer

Art therapie is gewoon een creatieve vorm van therapie. U hoeft niet om een ​​groot kunstenaar te zijn; je hoeft alleen maar een verbeelding en een open geest! Deze benadering ... +

Art therapie is gewoon een creatieve vorm van therapie. U hoeft niet om een ​​groot kunstenaar te zijn; je hoeft alleen maar een verbeelding en een open geest! Deze benadering kan worden gebruikt voor zelfonderzoek en genezing pijnlijke herinneringen, maar ook voor puur plezier en recreatie. In deze cursus zijn er modules voor al deze te dekken. Therapeutische kunst kan ook een zeer krachtig hulpmiddel voor familie bonding zijn, zodat familieleden naar ... -
Cursus
Deeltijd
Engels
Online
 
Edna Manley College of the Visual and Performing Arts
Kingston, Jamaica

Het postgraduaat Art Therapy programma biedt het individu met een vermogen om te begrijpen hoe beeldende kunst toe te passen binnen een psychologisch proces.

Het postgraduaat Art Therapy programma biedt het individu met een vermogen om te begrijpen hoe beeldende kunst toe te passen binnen een psychologisch proces. -
Cursus
Voltijd
25 weken
Engels
sep 2020
Campus