Filter
Cursus
Verenigd Koninkrijk Studievorm: Alles Tempo: Deeltijd

Deeltijd Medische Studies in Medical Arts in UK 2020

De cursussen worden individueel aangeboden klassen die het hoger onderwijs kansen bieden op verschillende gebieden van studie. Door het nemen van een lessenreeks geconcentreerd in één categorie, kunnen studenten een certificaat of diploma in hun vakgebied van belang nastreven.

UK, Verenigd Koninkrijk is meer dan 300 jaar oud en bestaat uit vier constituerende naties: Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland. Het Verenigd Koninkrijk is een centrum van het leren van de afgelopen 1000 jaar en bezit vele oude en voorname universiteiten. Buitenlandse studenten vormen een aanzienlijk deel van de studenten op Britse universiteiten.

Deeltijd Cursus in Medical Arts in UK

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Medical Arts, Verenigd Koninkrijk

Of Course Learning

Art therapie is gewoon een creatieve vorm van therapie. U hoeft niet om een ​​groot kunstenaar te zijn; je hoeft alleen maar een verbeelding en een open geest! Deze benad ... [+]

Art therapie is gewoon een creatieve vorm van therapie. U hoeft niet om een ​​groot kunstenaar te zijn; je hoeft alleen maar een verbeelding en een open geest!

Deze benadering kan worden gebruikt voor zelfonderzoek en genezing pijnlijke herinneringen, maar ook voor puur plezier en recreatie. In deze cursus zijn er modules voor al deze te dekken.

Therapeutische kunst kan ook een zeer krachtig hulpmiddel voor familie bonding zijn, zodat familieleden om te communiceren en te waarderen elkaar meer.

Verder kan beeldende therapie uiterst nuttig voor kinderen die hebben ervaren pesten of trauma. Het voorziet in een veilig toevluchtsoord voor gevoelens en emoties te delen.... [-]

Verenigd Koninkrijk UK Online
Open Inschrijving
Engels
Deeltijd
Online
Lees meer in Nederlands