Filter
Cursus
Nederlanden Studievorm: Alles Tempo: Deeltijd

Deeltijd Medische Studies in Medische ethiek in Nederland 2020

De cursussen worden individueel aangeboden klassen die het hoger onderwijs kansen bieden op verschillende gebieden van studie. Door het nemen van een lessenreeks geconcentreerd in één categorie, kunnen studenten een certificaat of diploma in hun vakgebied van belang nastreven.

De mensen, de taal en cultuur van Nederland wordt aangeduid als "Nederlandse ". Een modern Europees land vandaag, Nederland bewaard zijn sterk internationaal karakter en staat bekend om zijn liberale mentaliteit. Nederland kent vele universiteiten. Het land heeft onlangs hun eigen titels omgezet in de bachelor / master-systeem.Er zijn twee types van universiteiten: Academic (met meer aandacht voor theoretische kennis, alias "Universiteit ") of Applied Sciences (met meer aandacht voor praktische kennis, alias "Hogeschool ")

Deeltijd Cursus in Medische ethiek in Nederland

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Medische ethiek, Nederlanden

Elevate Health

Er is nooit een tekort aan vragen; het is de antwoorden die moeilijker te bepalen. Bijvoorbeeld, wat voor soort toestemming geschikt is voor biobanking onderzoek is? Wann ... [+]

Research Ethiek: een inleiding

Vrijwilligers worden vaak gevraagd om deel te nemen aan medisch-wetenschappelijk onderzoek met het oog op de verbetering van de gezondheid en het welzijn van andere mensen, nu en in de toekomst. Hoe nobel doel, dit roept veel ethische vragen.

Hoe kunnen we ervoor zorgen dat de deelnemers geven hun werkelijk geïnformeerde toestemming? Wat moet worden verstrekt aan groepen onder controle tijdens klinische studies? Hoe kunnen we de voor- en nadelen van de verschillende studies af te wegen? Hoe kunnen we ervoor zorgen dat de wetenschappelijke integriteit in onderzoek? Wanneer moeten we onderzoek doen met kwetsbare bevolkingsgroepen, zoals kinderen en mensen in lage-en midden-inkomens landen? Hoe moeten we interpreteren de Tuskegee syfilis studie vanuit een historisch perspectief?... [-]

Nederlanden Nederland Online
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
6 weken
Online
Lees meer in Nederlands