Cursus in Peru

Beste Medische Studies in Peru 2018

Master

De cursussen worden individueel aangeboden klassen die het hoger onderwijs kansen bieden op verschillende gebieden van studie. Door het nemen van een lessenreeks geconcentreerd in één categorie, kunnen studenten een certificaat of diploma in hun vakgebied van belang nastreven.

Peru, officieel de Republiek Peru, is een land in het westen van Zuid-Amerika. Peru heeft ongeveer 80 universiteiten met veel meer particuliere universiteiten dan openbare. De primaire taal is nog steeds Spaans, maar er zijn een aantal cursussen die speciaal voor internationale studenten.

Cursussen in Peru

Lees meer

Cursus Voedings- En Natuurlijke Geneeskunde In Peru

Linguistic Horizons
Campus Voltijd 2 - 24 weken September 2018 Peru Cusco

Meer informatie over Holistische Voeding en Natuurlijke Geneeskunde in de Heilige Vallei van de Inca's, Peru. Dit programma is bedoeld voor diegenen die geïnteresseerd zijn in een beter begrip van voedsel als medicijn, plantaardige medicijnen, CAM en voeding. [+]

Voeding en Natuurlijke Geneeskunde in PERU Voeding en Natuurlijke Geneeskunde: Heilige Vallei van de Inca's, Peru!

Aanvaard nu wintervakantie 2017/2018 en zomer 2018-aanvragen! Prioriteit wordt gegeven aan diegenen die het eerst aanvragen omdat de ruimte beperkt is.

Voeding en Natuurlijke Geneeskunde Programma Data

Winterstop 2017/2018 27 december - 7 januari (van toepassing op 23 september) en zomer 2018 dateert van TBA Custom Data kan op aanvraag beschikbaar.

Voeding en Natuurlijke Geneeskunde Programma Fee

$ 2.695 ~

Voeding en Natuurlijke Geneeskunde Programma Beschrijving

Peruaanse Superfoods Andes natuurlijke geneeskunde Voeding Holistische gezondheidszorg Biologische landbouw Veganistisch koken Peruviaanse en Andes culturen Geneeskrachtige planten Reiniging... [-]