HEALTHCARESTUDIES

3 Beste Deeltijd Medische Studies in Saint Kitts en Nevis

De cursussen worden individueel aangeboden klassen die het hoger onderwijs kansen bieden op verschillende gebieden van studie. Door het nemen van een lessenreeks geconcentreerd in één categorie, kunnen studenten een certificaat of diploma in hun vakgebied van belang nastreven.

Saint Kitts en Nevis zijn de thuisbasis van een aantal instellingen voor hoger onderwijs. Er zijn verschillende scholen van de geneeskunde op Saint Kitts en individuen kunnen reizen van over de hele wereld om te studeren aan deze instellingen.

Deeltijd Cursus in Saint Kitts en Nevis

gevonden resultaten Filter

Gateway Medical-programma

Medical University of the Americas (MUA)
Cursus
<
Voltijds
<
4 maanden
Engels
Campus

Het Gateway-programma is specifiek ontworpen om het pre-med cursuswerk van een student te stimuleren. Dit programma zorgt voor een soepele overgang naar het Doctor of Medicine ...

Lees meer

Preklinische opleiding tot arts

International University Of The Health Sciences
Cursus
<
Voltijds
<
Deeltijd
Engels
Campus

De pre-klinische programma is opgezet als een case-based orgaansystemen benadering van de geneeskunde dat de verbindingen tussen kennis en praktijk onmiddellijk vaststelt.

Lees meer

Geïntegreerde klinische geneeskunde

International University Of The Health Sciences
Cursus
<
Voltijds
<
Deeltijd
Engels
Campus

Tijdens de Pre-Clinical Medical Science Program studenten deelnemen aan ICM als het begin van hun klinische opleiding, die dient als voorbereiding op hun klinische rotaties.

Lees meer