close

Filters

Resultaten weergeven

Afstandsonderwijs Medische Studies in de Verenigde Jaén de Spanje 2021

Studenten kunnen individuele cursussen kiezen in overeenstemming met hun belangen. Studenten kunnen ook structureren een lessenreeks op een manier die specifieke doelstellingen zoals het verbeteren van beroepsvaardigheden, het nastreven van een nieuwe loopbaan, of het verkrijgen van certificaten of graden zou kunnen bereiken.Onderwijs op afstand of afstandsonderwijs is een manier van het leveren… Meer informatie

Studenten kunnen individuele cursussen kiezen in overeenstemming met hun belangen. Studenten kunnen ook structureren een lessenreeks op een manier die specifieke doelstellingen zoals het verbeteren van beroepsvaardigheden, het nastreven van een nieuwe loopbaan, of het verkrijgen van certificaten of graden zou kunnen bereiken.

Onderwijs op afstand of afstandsonderwijs is een manier van het leveren van onderwijs en instructie, vaak op individuele basis, aan studenten die niet fysiek aanwezig op de campus.

Spanje (Spaans: España) is een divers land delen van het Iberische schiereiland met Portugal aan de westelijke kant van de Middellandse Zee. Spanje wordt beschouwd als een exotisch land in Europa vanwege zijn vriendelijke inwoners en ontspannen levensstijl. De normale duur van de Universiteit cursussen in Spanje is 4 jaar, met uitzondering van de Geneeskunde en de dubbele graden, die 6. Madrid en Barcelona zijn bekende steden rond de wereld om zijn keuken, een bruisend nachtleven, en de wereldberoemde folklore en festiviteiten.

Jaen stad bewoners hebben nog steeds een sterke betrekking tot hun cultuur. De mensen zijn meer dan 100.000 in de telling. Het is bekend in de wereld als de stad van olijfolie. De stad is de thuisbasis van de Universiteit van Jaen.

Afstandsonderwijs Cursus in de Verenigde Jaén in Spanje

Lees Minder
format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
  • Populair Nieuwste Titel
  • Populair
  • Nieuwste
  • Titel
Formación Alcalá
Jaén, Spanje

Aantal uren en studiepunten: 500 uur en 20 ECTS

Aantal uren en studiepunten: 500 uur en 20 ECTS -
Cursus
Deeltijd
Spaans
Online
 
Formación Alcalá
Jaén, Spanje

Aantal uren en studiepunten: 500 uur en 20 ECTS.

Aantal uren en studiepunten: 500 uur en 20 ECTS. -
Cursus
Deeltijd
3 - 7 maanden
Spaans
Online
 
Formación Alcalá
Jaén, Spanje

Aantal uren en studiepunten: 525 uur en 21 ECTS

Aantal uren en studiepunten: 525 uur en 21 ECTS -
Cursus
Deeltijd
3 - 7 maanden
Spaans
Online