Filter
Cursus
Verenigde Arabische Emiraten Studievorm: Alles Tempo: Alles

Medische Studies in de Verenigde Arabische Emiraten 2020

De cursussen worden individueel aangeboden klassen die het hoger onderwijs kansen bieden op verschillende gebieden van studie. Door het nemen van een lessenreeks geconcentreerd in één categorie, kunnen studenten een certificaat of diploma in hun vakgebied van belang nastreven.

De Verenigde Arabische Emiraten, soms gewoon wel de Emiraten of de Verenigde Arabische Emiraten, is een Arabisch land in het zuidoosten van het Arabische schiereiland aan de Perzische Golf, grenzend aan Oman in het oosten en Saoedi-Arabië in het zuiden, alsook het delen van de zeegrenzen met Qatar en Iran.

Cursussen in de Verenigde Arabische Emiraten

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

MECAT

Deze cursus richt zich op leiderschap en management vraagstukken in de gezondheidszorg organisaties terwijl het verstrekken van de deelnemers met een praktijk instelling ... [+]

Over de cursus

Deze cursus richt zich op leiderschap en management vraagstukken in de gezondheidszorg organisaties terwijl het verstrekken van de deelnemers met een praktijk instelling te onderzoeken en ontwikkelen van hun eigen management vaardigheden. Deze cursus geeft een overzicht van de evolutie, de structuur en de huidige problemen in de gezondheidszorg. Het onderzoekt de unieke kenmerken van de gezondheidszorg als een product, en de veranderende relaties tussen patiënten, artsen, ziekenhuizen, verzekeraars, werkgevers, gemeenten en de overheid.

Doelgroep

Zorgverleners en andere professionals in de velden in de gezondheidszorg met inbegrip van ervaren werknemers in de gezondheidssector en houders van enige mate in de velden de gezondheidszorg, zoals de geneeskunde, verpleegkunde, farmacie, medische lab, radiologie, voeding, biomedische engineering, etc.... [-]

Verenigde Arabische Emiraten Dubai
September 2020
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands