Filter
Cursus
Studievorm: Alles Duur: Alles

Beste Cursussen in Wellness 2019

Als je de middelbare school hebt voltooid en meer opleiding en training wilt, kun je je inschrijven voor cursussen. Deze educatieve opties bieden u de mogelijkheid om een ​​onderwerp dieper te bestuderen. Je kunt jobcertificering verdienen, je vaardigheden vergroten en credits verdienen om je voor te bereiden op een opleiding.

Je zou je kunnen afvragen, "Wat zijn cursussen in wellness?" Dit onderwerp verwijst naar een meervoudige benadering van gezondheid. Het kan fysieke fitheid, voeding, geestelijk welzijn en praktijken zoals meditatie omvatten. Je kunt lessen volgen in functionele anatomie, pathologie en protocollen, lichaamsbeweging en fysiologie, of gezondheid voor speciale populaties. Op sommige scholen kan je worden toegestaan ​​een subspecialiteit te kiezen, zoals holistische wellness- of wellnesscoaching.

Cursussen in wellness kunnen je veel nuttige vaardigheden bezorgen, zoals stressmanagement. Je kunt ook een effectieve communicator en empathische luisteraar worden. Dit zijn prachtige hulpmiddelen voor het verbeteren van alledaagse relaties en sociale interacties.

Uw uitgaven voor het volgen van wellnesslessen zullen voor elke instelling verschillen. De locatie van de school, het collegegeldtarief en eventuele extra uitgaven zoals technologiekosten hebben allemaal invloed op de kosten. U kunt elke school om een ​​gespecificeerde prijslijst vragen en de programma's vergelijken om de juiste voor u te kiezen.

Na het voltooien van cursussen in wellness, kun je verschillende loopbaantrajecten volgen. U kunt een levenscoach of counselor worden die anderen helpt persoonlijke doelen te stellen en te behouden. Als u graag kookt of recepten maakt, zijn er banen als geregistreerde diëtisten of voedingsdeskundigen. Als u graag fysiek actief wilt blijven, kunt u speciale fitness-banen overwegen, zoals een yoga-instructeur, een sporttrainer of een instructeur voor kerntrainingen.

Als u op zoek bent naar wellnesscursussen, moet u zowel lokale als buitenlandse programma's overwegen. Sommige scholen bieden mogelijk ook online lessen aan. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer Lees Minder

1 Results in Wellness

FutureLearn

Demystify de complexe en tegenstrijdige berichten die we vandaag horen over voeding, gezondheid en levensstijl, met deze gratis online cursus. ... [+]

Krijg vaardigheden om voedingsinformatie te evalueren en toe te passen op uw eigen dieet

Deze cursus helpt u de wetenschappelijke basis van menselijke voeding en actuele voedingsconcepten en controverses te begrijpen.

Elke week kijken we naar een ander thema:

De ingrediënten voor een 'gezond dieet': welke componenten van uw dieet kunnen het welzijn bevorderen en het risico op ziekten verminderen? Waarom eten we wat we eten? Wat zijn de 'drivers' die onze voedselkeuzes beïnvloeden? Voeding en ziekte: kun je echt je eigen weg naar gezondheid eten? Voedingstoornissen, mythen en de duidelijke waarheid: zijn onze genen verantwoordelijk voor onze huidige voedingsgewoonten? Welke onderwerpen zullen u bedekken? ... [-]
Verenigd Koninkrijk UK Online
November 2019
Voltijd
Deeltijd
4 weken
Online
Lees meer in Nederlands