Deeltijd Cursus Zuid-Amerika

Kijk Deeltijd Cursussen Zuid-Amerika 2019

De cursussen worden individueel aangeboden klassen die het hoger onderwijs kansen bieden op verschillende gebieden van studie. Door het nemen van een lessenreeks geconcentreerd in één categorie, kunnen studenten een certificaat of diploma in hun vakgebied van belang nastreven.

Verspreid over vele landen en eilandgebieden, Zuid-Amerika is de thuisbasis van vele Spaans-sprekende landen. Hier kunnen studenten letterlijk een wandeling door de geschiedenis op hun weg naar de klas en genieten van de cultuur van het oude samenlevingen. 

Cursus Zuid-Amerika Deeltijd

Lees meer

Specialisatiecursus in het ziekenhuis administratie en beheer van de gezondheidszorg

FGV
Campus Deeltijd 3 - 4 semesters February 2019 Brazilië São Paulo

De CEAHS - specialisatieopleiding Ziekenhuis Administration en Health Systems - is een brede zin postdoctorale opleiding, erkend als een world-class MBA van AMBA (Association of MBA) naar professionals die geïnteresseerd zijn in het uitbreiden van hun vaardigheden en kennis over het beheer van de gezondheidssector. [+]

over CEAHS

De CEAHS - specialisatieopleiding Ziekenhuis Administration en Health Systems - is een brede zin postdoctorale opleiding, erkend als een world-class MBA van AMBA (Association of MBA) naar professionals die geïnteresseerd zijn in het uitbreiden van hun vaardigheden en kennis over het beheer van de gezondheidssector.

Algemene informatie

In de 1e helft 2018 zal twee CEAHS de lessen worden aangeboden begon in februari:

Klasse 2 tot 4 maandag Class 6 en zaterdag

Duur

Klasse 2 tot 4 Zondag: 3 semesters (1 jaar en een half) Class 6 en zaterdag: 4 semesters (2 jaar)

lestijden

Klasse 2 tot 4 Vrijdag - 19u tot 22h40m 6e klasse zaterdag - zondag 6: 15u tot 22h40 t / m zaterdag: 9u tot 17u40 (KLASSEN tweewekelijks) ... [-]