Keystone logo
Vind uw diploma Farmacie

Vind uw diploma Farmacie

Wat te studeren?
Waar te studeren

Vind je online diploma in de rechten Populaire apotheekprogramma's

Apotheek verbindt gezondheids- en chemische wetenschappen om effectief en veilig gebruik van farmaceutische medicijnen te certificeren. Apothekers spelen een centrale rol bij patiëntveiligheid en het optimaliseren van de volksgezondheid en werken samen met andere disciplines bij het maken en ontwikkelen van geneesmiddelen. Universiteiten over de hele wereld bieden bachelor-, master- en doctoraatsprogramma's in de farmacie, evenals individuele cursussen.

Apotheekprofessionals hebben voor hun loopbaan een solide basis nodig van een gestructureerde en intensieve opleiding. De studieprogramma's in de farmacie zijn bedoeld om studenten inzicht te geven in de farmaceutische wetenschap in de context van de apotheekpraktijk. Afgestudeerden kunnen apotheker of apotheektechnicus worden en werken in openbare apotheken, ziekenhuizen, klinieken of in de farmaceutische industrie.

Apotheekprogramma's kunnen verschillende specialisaties hebben, zoals klinische farmacie, farmacie, farmaceutische chemie, farmaceutisch bedrijf, medicijnontdekking of farmaceutische technologie. Je kunt ervoor kiezen om je in te schrijven voor een voltijd- of deeltijdprogramma en op de campus of via internet te studeren via online studies of afstandsonderwijs.

Bekijk enkele van de meest populaire apotheekprogramma's hieronder om het studieprogramma te vinden dat het beste bij u past. Bespaar tijd en neem rechtstreeks contact op met de universiteitsopnames voor meer informatie door het online formulier in te vullen!

Meest populaire velden