We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Vind uw diploma Farmacie

Vind jouw farmacie opleiding

Wat wilt u studeren?
Waar wilt u studeren?

Als student in een Bachelor of Pharmacy- programma leer je hoe medicijnen het menselijk lichaam beïnvloeden en hoe verschillende soorten medicijnen worden ontwikkeld. Bacheloropleidingen Farmacie richten zich op de chemische, farmaceutische en fysische eigenschappen van geneesmiddelen en de toepassing daarvan in de praktijk. De programma's omvatten vaak ook klinische farmaciestudies en bieden stagemogelijkheden.

Top Apotheek Landen

Afgestudeerden met een diploma in de farmacie zijn zeer gewild over de hele wereld. Of je nu je carrière wilt uitbouwen als openbare of ziekenhuisapotheker, bedrijfsapotheker of apothekersassistent, er zijn veel studieprogramma's om uit te kiezen. Bekijk hieronder enkele van de meest populaire studiebestemmingen voor farmaciestudenten!

Top Apotheeksteden

Apothekers zijn experts op het gebied van de productie en het gebruik van medicijnen en optimaliseren het gebruik van medicijnen ten behoeve van de patiënt. Als het je droom is om farmacie te studeren, begin dan met een kijkje te nemen bij enkele van de meest populaire studielocaties om zorgprofessional te worden. Aarzel niet om rechtstreeks meer informatie op te vragen bij de scholen door het online formulier in te vullen!