We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Vind je master in de gezondheidszorg

Vind je masteropleiding Gezondheidszorg

Wat wilt u studeren?
Waar wilt u studeren?

Door een master in gezondheid te volgen, kwalificeer je je als een expert in het door jou gekozen vakgebied. Master in Health-programma's bieden u de brede kennis op een gespecialiseerd gebied van de gezondheidszorg, evenals onderzoeksvaardigheden en vakspecifieke expertise die essentieel zijn voor het opbouwen van een carrière in een gezondheidsgerelateerd veld.

Top Master Gezondheidsprogramma's

Master in gezondheidsstudies kan worden onderverdeeld in drie hoofdtakken: directe gezondheidszorg, onderzoek en management. De populairste masteropleidingen in de directe gezondheidszorg zijn Geneeskunde, Verpleegkunde en Tandheelkunde. Ook masteropleidingen farmacie, gericht op de ontwikkeling van nieuwe medicijnen en behandelingen, zijn erg in trek. Ten slotte combineren populaire programma's in zorgmanagement medische kennis met business.

Top Master Gezondheidslanden

Een breed scala aan Master in Health-programma's is beschikbaar aan topuniversiteiten, hogescholen, business schools en andere onderwijsinstellingen over de hele wereld. Begin je zoektocht naar het programma dat het beste bij je past door een kijkje te nemen bij enkele van de meest populaire studiebestemmingen voor het behalen van een masterdiploma in een gezondheidsgerelateerd vakgebied.

Top Master Gezondheidssteden

Voor je studiebestemming kun je kiezen uit een groot aantal steden waar Master in Health-programma's worden aangeboden door enkele van de beste universiteiten en hogescholen. Verfijn je zoektocht naar een masterdiploma in een gezondheidsgerelateerd vakgebied door te bladeren door studiemogelijkheden in de onderstaande steden, die als bijzonder populair worden beschouwd onder studenten in de gezondheidszorg.

Nieuw toegevoegde programma's