Keystone logo
Vind je master in de gezondheidszorg

Vind je master in de gezondheidszorg

Wat te studeren?
Waar te studeren

Populaire gezondheidsmaster

Master in gezondheidsgraden is bedoeld voor studenten die hun carrière op het gebied van gezondheidszorg willen bevorderen, of het nu in ziekenhuizen, klinieken, non-profitorganisaties of andere zorgorganisaties is.

Door diepgaande studie in een bepaalde gezondheidsgerelateerde discipline, bereiden Master in gezondheidsprogramma's studenten ook voor op een onderzoekscarrière, hetzij in de industrie of op universitair niveau. Het is gebruikelijk dat praktijkervaring in een zorginstelling of laboratorium verplicht is voor masteropleidingen in de gezondheidszorg. De studieprogramma's worden beheerd in voltijd-, deeltijd-, online- of afstandsonderwijs.

Master in gezondheidsprogramma's bieden tal van specialisaties, zoals geneeskunde, voeding, zorgmanagement, psychiatrie, verpleegkunde, diergeneeskunde of fysiotherapie. Andere populaire specialisaties zijn biomedische technologie, medische laboratoriumstudies, radiologie en alternatieve geneeskunde.

De verscheidenheid aan Master in gezondheidsprogramma's kan overweldigend zijn - maar laat het je niet tegenhouden! Om het studieprogramma te vinden dat het beste bij je past, moet je eerst een kijkje nemen in de lijst met enkele van de meest populaire masterprogramma's in de gezondheidszorg die worden aangeboden door toonaangevende universiteiten over de hele wereld.

Top Master Gezondheidsprogramma's

Master in Health studies kan worden onderverdeeld in drie hoofdtakken: directe gezondheidszorg, onderzoek en management. De meest populaire masteropleidingen in de directe gezondheidszorg zijn Geneeskunde, Verpleegkunde en Tandheelkunde. Er is ook veel vraag naar masterprogramma's in de farmacie, gericht op de ontwikkeling van nieuwe medicijnen en behandelingen. Ten slotte combineren populaire programma's in zorgmanagement medische kennis met het bedrijfsleven.

Top Master Gezondheidslanden

Een breed scala aan Master in Health-programma's is beschikbaar bij topuniversiteiten, hogescholen, business schools en andere onderwijsinstellingen over de hele wereld. Begin je zoektocht naar het programma dat het beste bij je past door een kijkje te nemen bij enkele van de meest populaire studiebestemmingen voor het behalen van een masterdiploma in een gezondheidsgerelateerd vakgebied.

Top Master Gezondheidssteden

Voor je studiebestemming kun je kiezen uit een groot aantal steden waar Master in Health-programma's worden aangeboden door enkele van de beste universiteiten en hogescholen. Verfijn je zoektocht naar een masterdiploma in een gezondheidsgerelateerd vakgebied door te bladeren door studiemogelijkheden in de onderstaande steden, die als bijzonder populair worden beschouwd onder studenten in de gezondheidszorg.

Nieuw toegevoegde programma's