Keystone logo
Vind je MD-graad

Vind je opleiding Geneeskunde

Wat wilt u studeren?
Waar wilt u studeren?

MD, of Doctor of Medicine, is de hoogste academische graad voor chirurgen en artsen. Het kan een professioneel doctoraat zijn, zoals in het geval van de VS en Canada, of een onderzoeksdiploma, zoals in landen die de Britse traditie volgen. Afstuderen van een studieprogramma om arts te worden, omvat meestal het hebben van een medische opleiding en een residentie.

Top MD-programma's

MD-programma's kunnen verschillende specialisaties hebben, zoals huisartsgeneeskunde, chirurgische geneeskunde, gynaecologie, orthopedie, radiologie en vele andere. MD-programma's vereisen doorgaans vier tot zes jaar studie en klinische training. Bekijk hieronder enkele van de meest populaire MD-programma's over de hele wereld, bespaar tijd en neem rechtstreeks contact op met de universiteiten

Top MD-landen

De behoefte aan artsen is overal ter wereld hoog en u kunt kiezen uit universiteiten in een aantal landen om een MD-graad te behalen. Bekijk enkele van de toplocaties om arts te worden, vergelijk de programmastructuur en aangeboden specialisaties en neem rechtstreeks contact op met de opnamebureaus voor meer informatie.

Top MD-steden

Topuniversiteiten in de onderstaande steden bieden toekomstige medische artsen een medische opleiding op hoog niveau, onderzoeksmogelijkheden bij toonaangevende instituten en waardevolle klinische ervaring in ziekenhuizen. Lees meer over uw mogelijkheden voor het behalen van een MD-graad in een van deze meest populaire studielocaties voor gezondheidswerkers door op de onderstaande links te klikken.

Nieuw toegevoegde programma's