Keystone logo
Vind je doctoraat in de gezondheidszorg

Vind je doctoraat in de gezondheidszorg

Wat wil je studeren
Waar wil je studeren

Populair gezondheidsdoctoraat

PhD-programma's in de gezondheidszorg zijn bedoeld voor studenten die een onderzoekscarrière op medisch gebied willen nastreven. Doctoraatsprogramma's omvatten doorgaans een combinatie van academische cursussen en onderzoek, en, afhankelijk van het programma, ook praktische training. PhD-studies zijn bedoeld om kennis op een gezondheidsgerelateerd gebied te vergroten, en studenten moeten origineel onderzoek produceren en aan het einde van hun studie een proefschrift presenteren, dat vervolgens wordt onderzocht door een commissie van experts.

Doctoraatsstudenten in de gezondheidszorg kunnen hun onderzoekscarrière voortzetten in de academische wereld, de overheid of de industrie. Een doctoraat in de gezondheid kan worden behaald in verschillende specialisaties. Enkele van de meest populaire PhD-programma's zijn op het gebied van volksgezondheid, verpleging, voeding en farmacie. Er is ook veel vraag naar programma's in klinische psychologie, voedingswetenschap en alternatieve geneeskunde.

Bekijk hieronder enkele van de beste PhD-programma's op het gebied van gezondheid, vergelijk de curricula, kosten en studielocaties voordat u degene kiest die u het meest aanspreekt. Onthoud dat u tijd kunt besparen en rechtstreeks contact kunt opnemen met de universiteitsopnames voor meer informatie door het online formulier in te vullen.

Top PhD-gezondheidsprogramma's

Er is een breed scala aan PhD-programma's op gezondheidsgerelateerde gebieden die worden aangeboden door toonaangevende universiteiten over de hele wereld. Enkele van de meest populaire doctoraatsprogramma's die door studenten in gezondheidsberoepen worden gekozen, zijn PhD in Medicine, PhD in Nursing, PhD in Public Health, PhD in Nutrition en Clinical Doctorate. Vergelijk de opleidingen, bespaar tijd en neem direct contact op met de universiteiten!

Top PhD gezondheidslanden

Het kiezen van het land voor inschrijving voor een PhD-programma kan een moeilijke taak zijn, vooral voor studenten die voor hun doctoraatsstudie naar het buitenland willen. Om een overzicht te krijgen van de verschillende opties over de hele wereld, bekijk hieronder enkele van de meest populaire studiebestemmingen voor het behalen van een PhD in Health.

Top PhD gezondheidssteden

Om de beste locatie te vinden om je PhD te doen, kun je een kijkje nemen in enkele van de onderstaande steden, die worden beschouwd als toplocaties voor deelname aan gezondheidsgerelateerde PhD-programma's. Vergelijk de verschillende studieplekken, bekijk de PhD-programma's die daar worden aangeboden en neem direct contact op met de universitaire toelatingen voor meer informatie!