We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Vind je doctoraat in de gezondheidszorg

Vind je PhD-opleiding Gezondheidszorg

Wat wilt u studeren?
Waar wilt u studeren?

PhD-programma's in gezondheid zijn ontworpen om gezondheidswerkers van hoog niveau te creëren door de integratie van een grondige kennis van een specifiek gezondheidsgerelateerd veld, een goed begrip van theoretische disciplines en beheersing van geavanceerde onderzoeksmethoden. PhD in Health-programma's omvatten doorgaans zowel cursussen als een proefschrift, en vereisen minimaal vier jaar om te voltooien.

Top PhD-gezondheidsprogramma's

Er is een breed scala aan PhD-programma's op gezondheidsgerelateerde gebieden die worden aangeboden door toonaangevende universiteiten over de hele wereld. Enkele van de meest populaire doctoraatsprogramma's die door studenten in gezondheidsberoepen zijn gekozen, zijn onder meer PhD in Medicine, PhD in Nursing, PhD in Public Health, PhD in Nutrition en Clinical Doctorate. Vergelijk de opleidingen, bespaar tijd en neem direct contact op met de universiteiten!

Top PhD-gezondheidslanden

Het kiezen van het land voor inschrijving voor een PhD-programma kan een moeilijke taak zijn, vooral voor studenten die voor hun doctoraatsstudie naar het buitenland willen. Om een overzicht te krijgen van de verschillende opties over de hele wereld, kun je hieronder enkele van de meest populaire studiebestemmingen voor een PhD in Gezondheid bekijken.

Top PhD gezondheidssteden

Om de beste locatie te vinden om je PhD te doen, kun je een kijkje nemen in enkele van de onderstaande steden, die worden beschouwd als toplocaties voor deelname aan gezondheidsgerelateerde PhD-programma's. Vergelijk de verschillende studieplekken, bekijk de PhD-programma's die daar worden aangeboden en neem direct contact op met de universitaire toelatingen voor meer informatie!

Nieuw toegevoegde programma's