We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Vind je verpleegkundediploma

Vind je opleiding Verpleegkunde

Wat wilt u studeren?
Waar wilt u studeren?

Bachelor of Nursing- programma's bieden studenten een sterke basis op medisch gebied door uitgebreide cursussen, maar ook door klinische ervaring in verschillende zorginstellingen, zoals ziekenhuizen en verpleeghuizen. Het behalen van een bachelordiploma verpleegkunde kwalificeert je om de zorgomgeving te betreden als praktiserend verpleegkundige, en bereidt je ook voor op verdere studies.

Topsteden verpleging

Het aantal spannende studielocaties om je in te schrijven voor een opleiding verpleegkunde kan overweldigend zijn, maar laat je hierdoor niet tegenhouden! Bekijk om je zoektocht te beginnen enkele van de steden die het populairst zijn onder studenten verpleegkunde. Verken de diverse programma's en gebruik het online formulier om meer informatie op te vragen bij de scholen.

Toplanden verpleging

Omdat er in alle landen veel vraag is naar verpleegkundigen, worden opleidingen in verpleegkunde aangeboden door een groot aantal onderwijsinstellingen over de hele wereld. Bekijk hieronder enkele van de meest populaire studielocaties voor het behalen van een diploma verpleegkunde. Aarzel niet om aanvullende informatie over de verschillende programma's te vragen door rechtstreeks contact op te nemen met de scholen!