Keystone logo

1 Diploma Opleidingen in EMT in Johannesburg, Zuid-Afrika voor 2024

Filters

Filters

 • Diploma
 • Zuid-Afrika
 • Gezondheidszorg
 • Spoedeisende geneeskunde
 • EMT
 • Johannesburg
Vakgebieden
 • Gezondheidszorg (1)
 • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

  Popular degree type

  Popular study format

  Popular education type

  Diploma Opleidingen in EMT

  Johannesburg stad is de grootste bron van goud en diamanten in Zuid-Afrika. Het is de basis van het Grondwettelijk hof van Zuid-Afrika en is de grootste en rijkste stad in de provincie Gauteng. Het is de thuisbasis van de Universiteit van Johannesburg.

  Wat is een EMT?
  EMT staat voor Emergency Medical Technician. Een EMT is een getrainde professional die medische noodhulp biedt aan patiënten in nood. EMT's bieden basislevensondersteuning, waaronder reanimatie en het gebruik van een AED (automatische externe defibrillator). Ze zijn ook opgeleid om de toestand van een patiënt te beoordelen en om verwondingen en ziekten te behandelen. EMT's zijn vaak de eerste hulpverleners op de plaats van een noodsituatie en spelen een cruciale rol in de zorg voor patiënten.

  Hoe kan ik een EMT worden?
  Degenen die een EMT willen worden, kunnen programma's vinden op veel community colleges en technische scholen. EMT-graden zijn beschikbaar op zowel associate- als bachelorniveau. Een EMT-associatieprogramma duurt doorgaans twee jaar, terwijl een bacheloropleiding vier jaar duurt. EMT's moeten een geaccrediteerd trainingsprogramma volgen om in aanmerking te komen voor certificering.

  Wat ga ik studeren tijdens mijn EMT-opleiding?
  EMT-trainingsprogramma's behandelen een verscheidenheid aan onderwerpen, waaronder anatomie, fysiologie, medische noodprocedures en farmacologie. Studenten in EMT-programma's leren ook over patiëntbeoordeling, vitale functies en hoe ze effectief kunnen communiceren met patiënten en hun families.

  Een land gelegen aan de zuidpunt van Afrika, Zuid-Afrika, heeft een rijke cultuur die je nooit genoeg van terwijl het reizen of studeren hier zullen krijgen. De talen hier zijn Afrikaner en Engels alsmede Nederlands. Het leven op de campus van de uitgestrekte Zuid-Afrikaanse Universiteit, Universiteit van Johannesburg of een andere universiteit zullen worden geest waait. U zal genieten van de interactie met de Bantus hier en het tropische klimaat van de regio.

  Personen die willen niet de tijd of geld te investeren in de richting van een formele graad kan werken aan een diploma in plaats verdienen. Dit is ideaal voor mensen die net afgestudeerd aan de middelbare school of die op zoek te wijzigen of te jumpstart loopbaan.