Internationale meester in voeding en diëtetiek
Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)
Belangrijke informatie
Campuslocatie
Barcelona, Spanje
Talen
Engels
Studieformaat
Afstand leren
Duur
24 maanden
Tempo
Deeltijd
Collegegeld
Informatie aanvragen
Deadline voor aanmelding
Informatie aanvragen
Eerste startdatum
Sep 2024
Invoering
Een goed dieet helpt enorm om het individu een optimale gezondheidstoestand te bieden. Met dit uitgangspunt moet rekening worden gehouden. Daarom moeten we de mensen om ons heen bewust maken en bewust maken van hun vitale belang.
Het gebied van voedsel en voeding is al vele jaren op de achtergrond in onze samenleving. Hij kreeg niet het belang dat het echt heeft. We hebben momenteel een gezondheidssysteem op basis van genezing; preventie moet ons eerste doel zijn en genezen laat het in een tweede termijn. In economische termen zouden adequate preventieprogramma's ons helpen de huidige uitgaven voor gezondheidszorg te verminderen, meestal gericht op palliatieve of curatieve behandelingen.
De vooruitgang van de wetenschappen die voeding ondersteunen, zoals biochemie, moleculaire biologie, pathofysiologie, toxicologie, diëtetiek en bromatologie, maakt voeding een fascinerende wetenschap voor moderne en toegepaste, die ons ook dwingt om het niet alleen met wetenschappelijke ogen te beschouwen maar ook mensen.
Het gebied van voedsel en voeding heeft invloed op de hele samenleving, dus het heeft een directe relatie met meerdere arbeidsvelden. In veel gevallen hebben deze professionals geen universitair diploma, maar vanwege hun persoonlijke kenmerken of hun ervaring willen ze kwaliteitstrainingen op dit gebied.
Dit programma is nodig om toegang te krijgen tot een reeks inhoud die essentieel is voor een goede uitvoering van het werk op het gebied van voeding en om te allen tijde de meest tijdige beslissing te nemen op basis van nieuwe voedingscriteria.