Keystone logo
American College Of Allergy Asthma And Immunology De impact van penicilline-allergie
American College Of Allergy Asthma And Immunology

De impact van penicilline-allergie

Arlington Heights, Verenigde Staten

0 Days

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Kijkers kunnen krediet verdienen door de posttestvragen in te vullen

Dit programma is een samenwerking tussen het American College of Allergy, Asthma and Immunology en het Allergy and Asthma Network.

Er is geen commerciële ondersteuning voor deze activiteit.

Doelgroep

Primaire zorgaanbieders

Fellows-in-training

Na voltooiing van deze activiteit moeten leerlingen in staat zijn om:

Beschrijf de implicaties van het label voor penicilline-allergie

Begrijp de benaderingen voor het verwijderen van labels

Het American College of Allergy, Asthma & Immunology ( ACAAI ) is geaccrediteerd door de Accreditation Council for Continuing Medical Education (ACCME) om medisch onderwijs voor artsen te bieden.

Zoals vereist door de Accreditation Council for Continuing Medical Education (ACCME) en volgens het ACAAI ), zijn alle educatieve planners, presentatoren, instructeurs, moderatoren, auteurs, recensenten en andere personen in staat om de inhoud van een activiteit beheersen of beïnvloeden, moeten alle relevante financiële relaties met commerciële belangen die zich in de afgelopen 12 maanden hebben voorgedaan, openbaar maken. De ACCME definieert een "commercieel belang" als elke entiteit die gezondheidszorggoederen of -diensten produceert, op de markt brengt, doorverkoopt, distribueert die worden gebruikt bij of geconsumeerd door patiënten. De ACCME beschouwt verstrekkers van klinische dienstverlening aan patiënten niet als commerciële belangen. Bezoek www.accme.org voor meer informatie. Alle geïdentificeerde belangenconflicten moeten worden opgelost en de educatieve inhoud moet grondig worden gecontroleerd op een eerlijk evenwicht, wetenschappelijke objectiviteit en geschiktheid van de aanbevelingen voor patiëntenzorg. Het is vereist dat bekendmaking aan de leerlingen wordt verstrekt vóór het begin van de activiteit. Personen zonder relevante financiële relaties moeten de leerlingen ook informeren dat er geen relevante financiële relaties bestaan. Leerlingen moeten ook worden geïnformeerd wanneer off-label, experimenteel / experimenteel gebruik van drugs of apparaten wordt besproken in een educatieve activiteit of wordt opgenomen in gerelateerd materiaal.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • Gezondheidssystemen analyseren: lessen uit de online certificaatcursus COVID-19
    • Holborn, Verenigd Koninkrijk
  • MSc in infectiebiologie
    • Norrmalm, Zweden
  • PhD in immunofarmacotherapie
    • Olomouc, Tsjechië