Keystone logo
Academy New Zealand

Academy New Zealand

Academy New Zealand

Invoering

Academy Group Nieuw-Zeeland is één van Nieuw-Zeeland's meest gevestigde private onderwijsaanbieders het aanbieden van een uitgebreid assortiment learning programma's op Levels 1-5 op de New Zealand Qualifications Framework.

Academy Nieuw-Zeeland biedt hands-on praktisch leren om u naar de volgende stap in je carrière. We zijn opleiding studenten sinds 1987 en onze ervaring is wat ons succesvol maakt.

Onze studenten profiteren van onze sterke gemeenschap en industrie banden met scholen, werkgevers, Industrie en Overheidsinstellingen. Eén van onze belangrijkste richtlijnen is het waarborgen van de eisen van de lokale werkplekken wordt voldaan.

Als onderdeel van de Academy-programma, bieden we uitdagende ervaringen om u te helpen het vertrouwen dat je nodig hebt om de grote uitdaging aan te bouwen: het vinden en behouden van een baan. Uw tijd met ons zal u in staat stellen om het initiatief te nemen en risico's nemen. We zien dagelijks succes, en begrijp haar bevoegdheid om te motiveren.

Voor onze Internationale studenten, Bieden wij de Pharmacy Technician Programme - Niveau 5 is het NZQA erkende kwalificatie die nodig is om te worden Apotheek Apotheek Technician. Na afloop van de leerprogramma, zullen studenten van de Academie worden bekroond met de passende normen NZQA eenheid en nationale certificaten, het verstrekken van nationaal erkende certificering van de vaardigheden en normen bereikt.

Hier bij Academy Nieuw-Zeeland we hebben een verenigd aandacht in al onze programma's; om al onze studenten waardevolle, kwaliteit kwalificaties en competenties in heel spannend en diverse industrieën. Onze waarden zijn de kern van alles wat we doen en deze leidende beginselen te helpen de eerste keuze Academy Nieuw-Zeeland zijn bij het studeren in onze aangeboden onderwerpen.

"The Academy Nieuw-Zeeland afgestudeerde heeft de kennis, de echte wereld vaardigheden en de professionele en persoonlijke kwaliteiten om een ​​verschil te maken" - Onze Graduate Promise

Locaties

 • Auckland

  Academy New Zealand North Shore, 7 Argus Place, Hillcrest, 0627, Auckland

  • Christchurch

   Academy New Zealand Christchurch, 365 Madras Street, 8013, Christchurch

   Vragen