Keystone logo
Alberta College Of Acupuncture And Traditional Chinese Medicine

Alberta College Of Acupuncture And Traditional Chinese Medicine

Alberta College Of Acupuncture And Traditional Chinese Medicine

Invoering

Als de eerste school die professionele acupunctuur en traditionele Chinese geneeskunde (TCM) -programma's aanbiedt in Alberta, is het leiderschap van het Alberta College Of Acupuncture And Traditional Chinese Medicine in het veld nooit veranderd. We hebben herhaaldelijk ons leiderschap getoond op het gebied van onderwijs, onderzoek en innovatie, en onze programma's worden erkend in Canada, de VS (NCCAOM) en China.

Ons doel is niet alleen om acupunctuur en TCM te onderwijzen; in plaats daarvan is ons mandaat om de nodige instrumenten te verschaffen om een hooggekwalificeerde beoefenaar te worden die niet gehinderd wordt door beperkingen.

Alberta College Of Acupuncture And Traditional Chinese Medicine is een plek voor persoonlijke groei en ontwikkeling door middel van uw opleiding en leeftijdsgenoten. Het studentenlichaam van het Alberta College Of Acupuncture And Traditional Chinese Medicine is gevuld met een breed scala aan culturen en achtergronden, waardoor je de kans krijgt om waardevolle relaties op te bouwen en een ruimdenkendheid te cultiveren. Ons personeel is gepassioneerd, begripvol en hecht waarde aan het opbouwen van een relatie met hun studenten.

Locaties

  • Calgary

    20 Avenue Northwest,1910, T2M 1H5, Calgary

    Vragen