Keystone logo
Advantage Career Institute

Advantage Career Institute

Advantage Career Institute

Invoering

Een van de beste technische scholen in NJ, Advantage Career Institute Medical & Dental School in Central New Jersey, biedt verschillende programma's in de veelgevraagde medische en tandheelkundige industrieën. We bieden praktische training in onze volledig uitgeruste tandheelkundige en medische assistentsschool in New Jersey, met kleine klassen met individuele werkstations voor al onze studenten.

Wij zijn een van de beste technische scholen in NJ, centraal gelegen voor uw gemak. We bieden al onze studenten een ultramoderne faciliteit en ervaren professionele instructeurs. Het doel van de primaire trainingsprogramma's op onze school voor medische en tandheelkundige assistenten in New Jersey is om ervoor te zorgen dat studenten de tandheelkundige en medische assistentvaardigheden verwerven die ze nodig hebben, en om hun competentie aan te tonen in een verscheidenheid aan medische en tandartspraktijken en laboratoriumtechnieken, waaronder Tandheelkundige radiologie, flebotomie en ECG-certificering.

Onze unieke academische ervaring omvat selectieve toelatingspraktijken, hoogwaardige en uitdagende onderwijsprogramma's en een uitgebreid programma voor loopbaanontwikkeling, allemaal geleverd in een koesterende en ondersteunende omgeving.

We doen er alles aan om onze studenten de beste ervaring op het gebied van training en loopbaanontwikkeling te bieden, daarom stoppen we niet alleen bij onderwijs - we bieden ook doorlopende loopbaanondersteuning voor al onze afgestudeerden via ons Career Assistance Program.

Advantage Career Institute is geaccrediteerd door de Middle States Association of Colleges and Schools en goedgekeurd door het New Jersey State Department of Education en het New Jersey Department of Labor.

Locaties

  • Eatontown

    Meridian Road,2, 07724, Eatontown

    Vragen