Keystone logo
© TBA
The American College of Norway

The American College of Norway

The American College of Norway

Invoering

Ontdek een spannend studieavontuur in het buitenland aan The American College of Norway ( ACN ), waar je eersteklas academici kunt ervaren en jezelf kunt onderdompelen in de lokale cultuur. ACN heeft 30 jaar ervaring in het helpen van studenten om het meeste uit hun studietijd in het buitenland te halen. ACN verwelkomt een diverse studentenpopulatie, waarbij Amerikaanse en internationale studenten naast Noren studeren. De kleine campus, die jaarlijks slechts 50 studenten toelaat, zorgt voor een hechte gemeenschap waar studenten duurzame banden opbouwen met zowel collega's als docenten. Of het nu voor een semester, het volledige academische jaar of het zeer populaire zomerprogramma is, ACN biedt een unieke kans voor studenten op verschillende academische niveaus.

Het curriculum, dat wordt gegeven door een ervaren Amerikaanse faculteit, sluit aan bij de Amerikaanse bachelordiploma-eisen en bevordert een comfortabele academische overgang. De leef-/leergemeenschap van ACN reikt verder dan klaslokalen en stimuleert samenwerkend leren tussen studenten. Deze inclusieve omgeving is perfect voor diegenen die op zoek zijn naar een ondersteunende studie in het buitenland. Academisch gezien biedt ACN een dynamisch curriculum met cursussen die worden gegeven door gastdocenten van Amerikaanse topuniversiteiten. Het wisselende cursusaanbod per semester biedt diverse onderwerpen die voldoen aan de algemene onderwijsvereisten of dienen als keuzevakken aan Amerikaanse universiteiten. Noorse studenten kiezen vaak voor ACN om een jaar Amerikaans universitair onderwijs te volgen voordat ze hun studie in de VS voltooien, mogelijk gemaakt door de partnerschappen van ACN met Amerikaanse universiteiten.

Naast academici is ACN trots op haar levendige gemeenschap op de campus, met een verscheidenheid aan activiteiten, evenementen en excursies. Van culturele evenementen tot reiscursussen: studenten van ACN worden ondergedompeld in een spannende en verrijkende ervaring. Gelegen in het charmante kustplaatsje Moss, op slechts 40 minuten met de trein van Oslo, biedt ACN het beste van twee werelden: de intimiteit van een klein stadje met gemakkelijke toegang tot de levendige hoofdstad. Moss biedt een idyllische achtergrond voor een werkelijk meeslepende studie-ervaring in het buitenland. Sluit je aan bij The American College of Norway , waar academische uitmuntendheid en culturele verkenning herinneringen creëren die een leven lang meegaan. Solliciteer nu en omarm het avontuur!

Campusfuncties

The American College of Norway is sinds het eerste jaar gevestigd in Moss, Noorwegen. Het hebben van een programma als ACN in een stad als Moss draagt bij aan het creëren van een gemeenschapsgevoel voor onze studenten, docenten en medewerkers. Met lessen gehuisvest in één gebouw en residentiezalen op de campus iets verderop in de straat, leren studenten elkaar echt kennen. Deze omgeving helpt bij het creëren van een hechte, levend-lerende gemeenschap waar iedereen het gevoel heeft erbij te horen.

behuizing

Wonen op de campus is een groot onderdeel van het studentenleven in Noorwegen en de ACN ervaring. De onlangs gerenoveerde en moderne studentenresidenties bevinden zich op slechts enkele minuten van de school. De slaapzalen beschikken over een of twee slaapkamers en gedeelde gemeenschappelijke ruimtes. Alle appartementen hebben een keuken met een kleine eethoek, een hal en een badkamer. Elke badkamer heeft individuele wasmachines. Elke campuskeuken is voorzien van een koel-/vriescombinatie en een oven. De slaapkamers zijn ingericht met een bed, kussen en dekbed, bureau, stoel en een kast.

  toelatingen

  ACN kent doorlopende toelating, maar studenten die vóór 1 mei een volledige aanvraag indienen, krijgen voorrang bij toelating tot het herfstsemester. Jaarlijks accepteren wij maximaal 50 studenten. De meerderheid van de studenten ACN is Noors en velen van hen solliciteren onmiddellijk na hun middelbare schoolopleiding bij ACN .

  Vereisten voor Noorse studenten

  • Algemene studievaardigheden
  • Het aanbevolen cijfergemiddelde is 4,0
  • U moet vóór de aanmeldingsdeadline een volledig ingevuld aanvraagformulier indienen en de relevante documenten naar ons opsturen.
  • Uw aanvraag moet een essay in het Engels bevatten dat antwoord geeft op de vraag "Waarom ben ik geïnteresseerd in deze onderwijsmogelijkheid?"

  Vereisten voor internationale studenten

  • Een middelbareschooldiploma.
  • Studenten die al aan een universiteit zijn ingeschreven, moeten over een goede academische reputatie beschikken.
  • U moet vóór de deadline ons online aanvraagformulier invullen en de relevante documenten opsturen.
  • Uw aanvraag moet een essay bevatten dat antwoord geeft op de vraag "Waarom ben ik geïnteresseerd in deze onderwijsmogelijkheid?".
  • Studenten van onze partneruniversiteiten moeten contact opnemen met hun internationale kantoren voor informatie en aanmelding (deadlines van de partneruniversiteiten zijn van toepassing).

  Getuigenissen van studenten

  Locaties

  • Moss

   American College of Norway, Skoggata 2, Moss, Norway, 1530, Moss

   Vragen