Keystone logo
American College Of Veterinary Surgeons

American College Of Veterinary Surgeons

American College Of Veterinary Surgeons

Invoering

Het American College Of Veterinary Surgeons ( ACVS ) is het gespecialiseerde bestuur dat de normen bepaalt voor geavanceerde professionaliteit in de veterinaire chirurgie. Het American College Of Veterinary Surgeons is de door de American Veterinary Medical Association (AVMA) erkende veterinaire specialiteitsorganisatie ™ voor certificering door dierenartsen in de chirurgie van grote dieren en kleine dieren. Het American College Of Veterinary Surgeons ondergaat elke drie jaar een uitgebreide evaluatie door de American Board of Veterinary Specialties (ABVS), een commissie van de American Veterinary Medical Association, om ervoor te zorgen dat we de vereiste normen voor ons certificeringsproces handhaven.

Na het certificeringsexamen van 2020 omvat het American College Of Veterinary Surgeons meer dan 2.200 diplomaten. Ongeveer 70 dierenartsen behalen elk jaar hun diplomaatreferenties. Meer dan 65 procent van de diplomaten van het college zijn actief in particuliere en gespecialiseerde praktijken die verwijzingsgevallen van eerstelijnsartsen accepteren. De rest wordt voornamelijk gebruikt door academische instellingen en de industrie waar ze lesgeven, onderzoek doen, oefenen in academische ziekenhuizen en nieuwe producten en behandelingen ontwikkelen die de kwaliteit van de veterinaire en menselijke gezondheidszorg verbeteren.

Het American College Of Veterinary Surgeons definieert chirurgische kwaliteitsnormen voor het beroep, bevordert de vooruitgang op het gebied van veterinaire chirurgie en biedt de nieuwste chirurgische educatieve programma's. Door de hoogste kwaliteitsnormen op het gebied van diergeneeskunde te bevorderen, helpt het college de dierenarts om zijn doelen te bereiken: het bieden van uitstekende service aan het publiek en de zorg voor dieren.

De missie van het American College Of Veterinary Surgeons is om de kunst en wetenschap van chirurgie te bevorderen en excellentie in diergezondheidszorg te bevorderen door middel van onderzoek, onderwijs en dienstverlening aan het publiek.

Locaties

  • Germantown

    Crystal Rock Drive,19785, 20874, Germantown

    Vragen