Keystone logo
Acupuncture And Integrative Medicine College, Berkeley MASTERS OF SCIENCE in Oriental Medicine (MSOM)
Acupuncture And Integrative Medicine College, Berkeley

MASTERS OF SCIENCE in Oriental Medicine (MSOM)

Berkeley, Verenigde Staten

3 Years

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Op de campus

Invoering

AIMC Berkeley 's Masters of Science in Oriental Medicine (MSOM) - programma is bedoeld voor toekomstige acupuncturisten die traditionele Chinese geneeskunde (TCM) willen beoefenen met een sterke nadruk op integratieve geneeskunde. In 2016 ontving ons programma de maximale ACAOM-accreditatie van 7 jaar.

AIMC Berkeley werkt het hele jaar door volgens een trimestersysteem van 15 weken (3 termijnen van gelijke lengte per jaar). Ons programma is ontworpen om te worden afgerond in 10 termen (3 1/3 jaar). De MSOM-graad voldoet aan de onderwijsvereisten voor zowel de nationale (NCCAOM) als de licentienormen van Californië (California Acupuncture Board).

Onze studenten hebben verschillende academische en professionele achtergronden. Sommigen zijn pas afgestudeerd. Anderen hebben tientallen jaren ervaring in het beoefenen van geneeskunde, dwz verpleegkundigen, MD's of ND's, massagetherapeuten en anderen met verschillende professionele achtergronden en zijn geïnteresseerd in het veranderen van carrière. Een veel voorkomend thema is dat veel studenten persoonlijk transformerende ervaringen hebben gehad met acupunctuur, lichaamswerk en kruidengeneeskunde.

Over de school

Vragen