Keystone logo
Akademie der Ruhr-Universität

Akademie der Ruhr-Universität

Akademie der Ruhr-Universität

Invoering

Akademie der Ruhr-Universität

Als onderdeel van de Duitse onderwijssector proberen we iedereen de kans te geven om in het hart van Europa te studeren. We willen dat je die kans grijpt.

Akademie

De Akademie der Ruhr-Universität in Bochum is een academische instelling die cursussen en formats aanbiedt voor professionele vervolgopleidingen die gericht zijn op uw behoeften in een steeds sneller veranderende professionele wereld. Zo begeleiden wij u en uw onderneming door alle transformatietrajecten en brengen wij u op praktische wijze de nodige kennis bij. Samen met de Ruhr-Universität Bochum (RUB) bieden wij zowel internationale cursussen en programma's in het Engels als in het Duits aan. Voor meer cursussen en programma's in het Duits kunt u deze vinden op onze website.

WRIJVEN

De Ruhr Universiteit Bochum (RUB) is een van de grootste openbare onderzoeksuniversiteiten in Duitsland. Het succes komt voort uit de nauwe banden tussen de disciplines op de campus en actuele onderzoeksvragen en -praktijken. De betrokkenheid bij de op onderzoek gebaseerde leerbenadering versterkt de wetenschappelijke resultaten die studenten door hun studenten heen ervaren. Dit maakt RUB op zijn beurt tot een plaats van internationaal toponderzoek dat is geïntegreerd in het wereldwijde netwerk van de krachtigste wetenschappelijke intuïties.

Studeer met plezier!

Onze internationale programma's bieden een echt dynamische en boeiende academische en culturele omgeving voor hun internationale bezoekers. We nodigen je uit om deel uit te maken van onze zeer aanbevolen programma's. Daarom bieden onze internationale studentenprogramma's je een uitstekende gelegenheid om interessante studenten van over de hele wereld en enkele onderzoekers en docenten in Duitsland te ontmoeten.

Locaties

  • Bochum

    Suttner-Nobel-Allee,4, 44803, Bochum

Vragen