Keystone logo
Allen College Master of Science in ergotherapie
Allen College

Master of Science in ergotherapie

Waterloo, Verenigde Staten

0 Months

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Ergotherapie omvat het holistische gebruik van normale dagelijkse bezigheden om individuen gedurende hun hele leven te helpen om op hun hoogste niveau deel te nemen aan zinvolle en doelgerichte activiteiten. Het uiteindelijke doel is het ondersteunen van levensvoldoening door optimale participatie en betrokkenheid binnen de eigen context. Ergotherapeuten (OT's) zijn opgeleid om op beroep gebaseerde interventies te gebruiken om de gezondheid te bevorderen, de functie te verbeteren, te herstellen, te behouden en / of verdere handicaps te voorkomen. Door samen te werken met andere beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg en door evidence-based interventie uit te voeren, kunnen OT's cliënten ondersteunen bij het bereiken van het hoogst mogelijke niveau van onafhankelijkheid.

De Allen College Master of Science (MS) graad in ergotherapie vereist ongeveer 27 maanden voorbereiding in de klas en veldwerk. Programma-inhoud ondersteunt de student bij het leren kritisch te redeneren, het huidige bewijs effectief te beoordelen en kwaliteitsvaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn voor het leveren van beroepsgerichte, cliëntgerichte zorg die cultureel passend en respectvol is. Veldwerkervaringen worden in elk semester van het programma gepland om de directe servicevaardigheden van de student op te bouwen en ervoor te zorgen dat ze goed thuis zijn in de basisactiviteiten van verschillende oefenomgevingen. Aanvullende outreach-service-ervaringen zijn bedoeld om de student te helpen bij het ontwikkelen van belangenbehartiging, management, leiderschap en vaardigheden voor gebruik in verschillende praktijkomgevingen.

Als afgestudeerden van het programma zullen deze studenten de kernwaarden van de instelling, zorgzaamheid, gemeenschap, integriteit, leren, kwaliteit en verantwoording, navolgen. De waarden zullen hen voorbereiden om diversiteit, sociale verantwoordelijkheid, leiderschap, partnerschap en professionaliteit te omarmen bij alle persoonlijke en professionele inspanningen . Tevredenheid met het leven is het resultaat van succesvolle deelname aan gewaardeerde beroepen die passen bij onze huidige omgeving. De studenten in het Allen College OT-programma zullen samenwerken met klanten, families en andere ondersteuningssystemen om zorgplannen te ontwikkelen die aansluiten bij de capaciteiten van de klant en de ontwikkeling van nieuwe vaardigheden ondersteunen die nodig zijn om aan hun huidige zorgbehoeften te voldoen. Uiteindelijk zullen afgestudeerden van het programma bereid zijn om te oefenen met een duidelijk begrip van opkomende trends in de wereldwijde gezondheid en zullen ze in staat zijn om sociale rechtvaardigheidswaarden te hanteren terwijl ze hun cliënten helpen bij het bereiken van de gewenste gezondheidsresultaten.

De afgestudeerden van het programma komen in aanmerking om deel te nemen aan het nationale certificeringsexamen dat wordt afgenomen door de National Board for Certification in Occupational Therapy (NBCOT). Na het succesvol afronden van dit examen, wordt de persoon een ergotherapeut, geregistreerd (OTR).

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • MSc Occupational Therapy (Pre-registratie)
  • Lincoln, Verenigd Koninkrijk
 • MSc in ergotherapie (pre-registratie)
  • Carlisle, Verenigd Koninkrijk
 • Specialist kinderergotherapie
  • Madrid, Spanje
  • Alcorcón, Spanje
  • + 3 meer