Keystone logo
Alte University Doctor in de tandheelkunde (Engels)
Alte University

Doctor in de tandheelkunde (Engels)

Tbilisi, Georgië

5 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2024

USD 4.500 *

Op de campus

* internationale studenten

Invoering

De International School of Medicine biedt een Engelstalig onderwijsprogramma voor tandheelkunde in één stap.

Het programma is gericht op het geven van diepe systemische kennis aan studenten en het ontwikkelen van praktische vaardigheden door de internationale principes van tandheelkundig onderwijs, om klinische en onderzoeksvaardigheden op het gebied van tandheelkunde te verwerven, en om relevant onderwijs voor te bereiden op doorlopend leren en ontwikkeling om professioneel te worden.

Het leerproces is, naast theoretisch onderwijs, gericht op het ontwikkelen van praktische vaardigheden. De student voert praktisch alle manipulaties op het fantoom uit die door het programma worden aangeboden. Deze manier van lesgeven is veilig. De student heeft de mogelijkheid om elke manipulatie of procedure op het fantoom meerdere keren uit te voeren en vervolgens de patiënt te behandelen onder toezicht van een professor of docent. De universiteit heeft een tandheelkundige kliniek, die meer mogelijkheden voor praktisch werk biedt.

Daarnaast werkt de universiteit samen met verschillende tandheelkundige klinieken die zijn uitgerust met moderne tandheelkundige technologieën en hooggekwalificeerde tandartsen. Aangezien mondgezondheid een integraal onderdeel is van de algemene gezondheid en mondziekten samenhangen met systemische ziekten, omvat het programma ook training in systemische ziekten.

De universiteit werkt samen met multidisciplinaire ziekenhuizen om studenten te leren over systemische ziekten in een klinische omgeving. Het programma richt zich op de ontwikkeling van onderzoeksvaardigheden zodat afgestudeerden kunnen werken en verder studeren op zowel praktisch als wetenschappelijk gebied.

De beste klinische ervaring in het land

Alte University biedt met name de beste klinische ervaring in het land. Alte University is de exclusieve partner van de grootste zorgverlener in Georgië, Evex Group, die tot 100 ziekenhuizen en klinieken in het hele land verenigt en onze studenten uitzonderlijke mogelijkheden biedt om volledige klinische ervaring op te doen tijdens hun studie aan Alte University. Een van de grootste ziekenhuizen van Evex Group, het Ivane Bokeria University Hospital, is een geaffilieerde kliniek van Alte University, wat betekent dat onze studenten hun klinische vakken dagelijks op het terrein van dit ziekenhuis hebben.

Diensten: Meer dan 20 diensten en uitgebreide poliklinische zorg zijn beschikbaar voor patiënten in het IV. Bokeria Universitair Ziekenhuis: Spoedeisende hulp, neurochirurgie, hartchirurgie, algemene chirurgie, vaatchirurgie, cardiologie, kaakchirurgie, lever- en niertransplantatie, enz.

Accreditatie en internationale erkenning

International Medical School en haar programma's zijn

Erkend en goedgekeurd door

  • Wereldfederatie voor medisch onderwijs (WFME)
  • Nationale Medische Commissie (NMC)
  • Wereldgezondheidsorganisatie (WHO)
  • Commissie voor buitenlandse afgestudeerden (ECFMG)
  • Raad voor Hoger Onderwijs van Turkije
  • Ministerie van Hoger Onderwijs en Wetenschappelijk Onderzoek van Soedan

Leden van

  • Europese vereniging voor kwaliteitsborging in het hoger onderwijs (ENQA)
  • Vereniging voor Medisch Onderwijs in Europa (AMEE)

toelatingen

leerplan

Carrièremogelijkheden

Waarom studeren aan Alte University

Over de school

Vragen