Keystone logo
Augusta University

Augusta University

Augusta University

Invoering

De Board of Regents definieert Augusta University als de gezondheids / wetenschappen / medische universiteit van Georgië. En dat zijn wij. Trots. We zijn ook een dynamische, uitgebreide onderzoeksuniversiteit met meer dan 150 studiegebieden verdeeld over tien hogescholen via undergraduate, graduate en professionele programma's.

Met locaties in Augusta en op satellietcampussen in Athene, Albany, Rome en Savannah, hebben de tien hogescholen en scholen van de universiteit echt een impact op de gehele staat in Georgië.

Augusta University is voor degenen die willen slagen. Het is voor mensen die een verschil willen maken, die een ervaring willen die hen de tools geeft om in het leven te winnen. Ze stellen kansen voorop, hunkeren naar interactie en leiderschap en willen hun eigen weg gaan. Zij zijn het type mensen dat anderen wil helpen die geïnteresseerd zijn in opkomende technologieën en oude filosofieën en die uitgedaagd willen worden.

Als bachelor kun je je concentreren op wat je inspireert. We helpen studenten hun pad te vinden en hun doelen op elkaar af te stemmen door ze voor te bereiden op succes. Vanaf de eerste dag worden studenten ondersteund door verrijkt leren binnen en buiten de klas. De goed afgeronde opleiding die u krijgt, bereidt u voor op een grenzeloze kans.

We bieden meer dan 80 afstudeerprogramma's aan in 10 scholen en hogescholen. Onze programma's zijn ontworpen om de volgende generatie leiders voor te bereiden en stimuleren ontdekking, uitmuntendheid, interdisciplinaire studie, innovatie, communicatie en samenwerking. Waar u zich ook bevindt op uw academische reis, onze gemeenschap wacht op u om uw stempel te drukken.

Augusta University Campus Recreation biedt studenten, docenten en personeel van Augusta University mogelijkheden om deel te nemen aan fysieke en culturele activiteiten. Meerdere kansen op de campus dompelen studenten onder in real-life ervaringen die de nodige leiderschapsvaardigheden en -vaardigheden ontwikkelen.

Locaties

  • Augusta

    15th Street,1120, 30912, Augusta

    Vragen