Keystone logo
백석 연구소

백석 연구소

백석 연구소

Invoering

Baek Seok-Won is geworteld in het evangelie van Jezus Christus en de genadige verkondiging dat "de waarheid je zal bevrijden". (Johannes 8:32) Onze instelling streeft ernaar wereldleiders te cultiveren met vaardigheden, wijsheid en persoonlijkheid die gebaseerd zijn op een christelijk wereldbeeld. 백석 연구소 heeft twee universiteiten, Baekseok Culture University en Baekseok University, en Baekseok College of Art.

Het is gelegen in Cheonan, een welvarende en groeiende stad ongeveer 90 kilometer ten zuiden van Seoul. Het duurt 35 minuten met de KTX (hogesnelheidstrein), iets meer dan een uur met de auto of bus, en iets meer met de metro. Het centrum ligt op ongeveer 10 minuten van de campus en heeft warenhuizen, theaters, restaurants en andere voorzieningen. Buiten de stad ligt een vredig landelijk gebied met heuvels, meren en wijngaarden. Er zijn historische bezienswaardigheden, musea, onafhankelijkheidshallen, folkloristische dorpen en warmwaterbronnen binnen 30 tot 40 minuten rijden van de Baekseok Universiteit.

Gelegen aan de voet van een lage berg en omgeven door bomen, biedt Baekseok University de ultieme combinatie van hedendaagse academische verfijning in een ongerepte omgeving. De voortdurend groeiende campus heeft niet alleen veel uitstekende programma's, maar biedt ook veel voorzieningen die zowel studenten als docenten het plezier geven om een Baekseok University te worden.

Locaties

  • Cheonan-si

    Cheonan-si, Zuid-Korea

    Vragen