Keystone logo
Barry University School of Podiatric Medicine

Barry University School of Podiatric Medicine

Barry University School of Podiatric Medicine

Invoering

Er zijn veel redenen om een carrière als podotherapeut na te streven. Het is een medische / chirurgische carrière die zowel uitdagend als lonend is. Met de vergrijzende bevolking en de wereldwijde diabetesepidemie die door de Verenigde Staten raast, zal er in de toekomst een toenemende vraag zijn naar hoogwaardige podotherapeuten.

Er zijn veel redenen om Barry University School of Podiatric Medicine serieus te beschouwen als uw studieplek. Ons programma, gelegen in het prachtige Zuid-Florida, is geaccrediteerd door de Council on Podiatric Medical Education. De Commissie erkent onze universiteit op Colleges of the Southern Association of Colleges and Schools. Ons internationale team van de faculteit bestaat uit wereldberoemde experts op het gebied van medisch onderwijs, sportgeneeskunde en wondzorg, zowel dubbel als driedubbel.

Onze studenten krijgen les in kleine groepen en hebben de mogelijkheid om dual degree-opties na te streven. Verschillende zijn zelfs afgestudeerd met MBA's via onze Andreas School of Business. Er zijn meerdere vrijwilligersopties beschikbaar voor onze studenten in de diverse gemeenschap in Zuid-Florida en er zijn veel mogelijkheden om onderzoek te doen met de faculteit. In feite zijn veel studenten co-auteur van werk in tijdschriften met collegiale toetsing. Het Yucatan Crippled Children's Project biedt onze studenten de kans om achtergestelde gemeenschappen in het buitenland te helpen.

Aan de School of Podiatric Medicine van Barry University is onze ervaring op het gebied van klinisch onderwijs ongeëvenaard. Studenten roteren door acht verschillende ziekenhuizen en klinieken in de omgeving van Miami. De nieuwste technologische innovaties doordringen het curriculum, van technologie voor het vastleggen van colleges en e-learningervaringen in het eerste jaar tot het volgen van interacties tussen student en patiënt met "state of the art" technologie in de klinieken.

Locaties

  • Miami

    Northwest 115th Street,320, 33168, Miami

    Vragen