Keystone logo
Basic Health Care College Of FVH

Basic Health Care College Of FVH

Basic Health Care College Of FVH

Invoering

Wij zijn een team dat bestaat uit professionele en competente medewerkers op sociaal en gezondheidsgebied en op pedagogisch gebied met een passie voor permanente educatie. Onze kennis en ervaring beslaat een breed scala aan disciplines en we leveren professionaliteit en expertise op hoog niveau.

We richten ons op de behoeften van uw bedrijf en zijn gebaseerd op uw situatie. Dit betekent dat we tegenwoordig maatwerk, flexibele en speciale cursussen of conferenties voor de individuele werkplek kunnen organiseren.

Ons team van competente en ervaren docenten weet wat er beweegt. We hebben de vinger aan de pols en kunnen putten uit ons brede professionele netwerk. Om de overdrachtsmogelijkheid van de individuele deelnemer te versterken, nemen we ons uitgangspunt in de praktijk en werken we bijvoorbeeld met het onderwijzen van differentiatie, action learning, simulatie en digitaal leren.

Op de afdeling permanente educatie richten we ons op ontwikkeling op alle niveaus. We weten dat medewerkers voortdurend voor nieuwe uitdagingen en problemen staan. En we weten dat ontwikkeling veel individuele medewerkers vereist. We participeren in verschillende netwerken op gemeentelijk, regionaal en landelijk niveau en zien samenwerking als een belangrijk onderdeel van onze eigen competentieontwikkeling.

Locaties

 • Fredericia

  6. Julivej,67, 7000, Fredericia

  • Kolding

   Tvedvej,7, 6000, Kolding

   Vragen