
MSc in
Msc in voeding Bastyr University

Beurzen
Invoering
In de master of science in de voeding (MSN) programma, heb je een gedegen overzicht van voedingswetenschap, theorie en onderzoek te krijgen. Je leert een holistisch perspectief in evenwicht te brengen met een rigoureuze begrip van de biochemie en voedingsstoffen metabolisme. Dit innovatieve programma biedt een brede opleiding in preventieve gezondheidszorg en welzijn, bereidt u aan de wetenschappelijke literatuur kritisch te evalueren, en dient als een stevige basis voor de toekomst van het onderwijs.
Eerste jaar cursussen omvat gebieden zoals voedingsstoffen stofwisseling, toegepast en therapeutische voeding, onderzoeksvaardigheden en Whole Foods. Tweede jaar cursussen omvat gemeenschap en wereldwijde perspectieven op voeding en afstudeeronderzoek.
Programma Kenmerken
- Een rigoureuze wetenschap gebaseerde curriculum bereidt afgestudeerden voor een mainstream beroep met een natuurlijke gezondheid perspectief.
- Hooggekwalificeerde docenten in combinatie met kleine klassen en een sterke adviserende programma.
- Een moderne en volledig uitgerust volwaardige voeding keuken waar de studenten het ontwikkelen van hun culinaire vaardigheden en verdiepen hun inzicht in de nutritionele concepten.
- Whole food Dining Commons met biologische, lokale gerechten.
- Bastyr voeding studenten te helpen handhaven van de Universiteit van medicinale kruidentuin en zijn 350 soorten kruiden en seizoensgebonden gewassen. De tuin dient als een laboratorium voor biologische, duurzame en hernieuwbare landbouw.
- Toegang tot gerelateerde keuzevakken binnen de brede Bastyr curriculum, met inbegrip van kruiden wetenschappen, natuurgeneeskundige middelen en gezondheidspsychologie.
Over de school
Vragen
Vergelijkbare cursussen
BSc (Hons) Gezondheid, lichaamsbeweging en voeding
- Lincoln, Verenigd Koninkrijk
MS in Oefening en Nutrition Science
- Tampa, Verenigde Staten
Master in menselijke voeding en voedselgerelateerd gedrag
- University of Helsinki, Finland