Keystone logo
BAU International University Batumi

BAU International University Batumi

BAU International University Batumi

Invoering

70511_2Q6A1170.JPG

BAU International University, Batumi is een nieuw opgerichte onderwijsuniversiteit in Georgië, waar de drievoudige missie van onderwijs en onderzoek met succes wordt uitgevoerd door hoog opgeleid academisch personeel, de nieuwste technologieën, laboratoria en klaslokalen. Amerikaans model educatief programma voldoet aan internationale normen en wordt uitgevoerd door zowel buitenlandse als Georgische professoren die zijn uitgenodigd door verschillende onderwijsinstellingen. De universiteit bevindt zich in hetzelfde gebied als waar het ziekenhuis "Medina" is gevestigd. Dit stelt ons in staat om de beste opleiding te bieden aan de medische studenten, aangezien zij klinische ervaring zullen opdoen vanaf het eerste jaar van hun opleiding. BAU International University, Batumi is een universiteit binnen het BAU Global Network, dat bestaat uit 9 universiteiten, 16 verbindingsbureaus en 3 taalscholen verspreid over 9 landen op 4 continenten. Dit biedt onze studenten een uitgelezen kans om hun kennis en ervaring in toonaangevende medische en educatieve instellingen op wereldschaal te verrijken.

70514_2Q6A0986.JPG

Waarom BAU BATUMI ?

 1. BAU International University, Batumi is een universiteit binnen het BAU Global Network, dat bestaat uit instellingen voor hoger onderwijs over de hele wereld. Onze studenten hebben dus unieke kansen om hun kennis en ervaring op een wereldwijde schaal uit te breiden.
 2. BAU International University, Batumi bevindt zich in hetzelfde gebied als het ziekenhuis "Medina". Dit zal ons in staat stellen om de beste opleiding te bieden aan de medische studenten, aangezien zij klinische ervaring zullen opdoen vanaf het eerste jaar van hun opleiding.
 3. Amerikaans model educatief programma voldoet aan internationale normen, duurt zes jaar en wordt uitgevoerd in de Engelse taal. Tijdens de studie volgen de studenten ook de USMLE-cursus (the United States Medical Licensing Examination). Het programma is internationaal geaccrediteerd door WFME.
 4. BAU International University, Batumi is de enige universiteit in Georgië die kadaverontleding in anatomie aanbiedt.
 5. Professoren die zijn uitgenodigd door de Bahcesehir (Istanbul) University en een aangesloten kliniek Medical Park, alsook van verschillende Georgische universiteiten, hebben het leerproces geleid aan de BAU International University, Batumi. Daarnaast zijn er op de universiteit regelmatig beroemde artsen uit Turkije die openbare lezingen houden voor studenten.
 6. BAU International University, Batumi zelf is een moderne faciliteit met de nieuwste technologieën, laboratoria en klaslokalen.
 7. Universitaire studenten hebben toegang tot een fysieke bibliotheek in het universiteitsgebouw en ook tot een van de rijkste elektronische bibliotheken ter wereld, de Bahcesehir University Istanbul Library.
 8. De universiteit beschikt over een multiculturele omgeving die onze studenten in staat stelt om vrienden en toekomstige collega's te ontmoeten met verschillende culturen, tradities en achtergronden uit verschillende delen van de wereld.
 9. De universiteit is gelegen in een van de mooiste steden in Georgia, Batumi, een populaire toeristische bestemming aan de kust van de Zwarte Zee. Tijdens het leven en leren in Batumi kunnen studenten ook profiteren van een veilige omgeving en betaalbare prijzen die een aantrekkelijkere omgeving voor studenten creëren.
70515_2Q6A0598.JPG

Missie en visie

Missie

De missie van de LLC "BAU International University, Batumi" is onderwijspolitiek van internationale normen, voorbereiding van hooggekwalificeerd personeel, met wetenschappelijke visie en uitgerust met kennis van innovatieve technologieën en liberale waarden, die zowel op de lokale als op de internationale markt concurrerend zullen zijn

DE OP MISSIE GEBASEERDE DOELEN VAN DE UNIVERSITEIT ZIJN:

 • het leveren en ontwikkelen van de hoger-onderwijsprogramma's;
 • hooggekwalificeerd personeel opleiden en opleiden om concurrerend te zijn op de internationale arbeidsmarkt;
 • ondersteuning van de integratie van de educatieve universiteit in de internationale educatieve en wetenschappelijke gemeenschap;
 • gezamenlijke onderwijsprogramma's en projecten voor wetenschappelijk onderzoek ontwikkelen en uitvoeren met de Georgische en internationale universiteiten;
 • zorgen voor academische vrijheid van professoren en docenten;
 • een studentgerichte omgeving creëren op de universiteit voor leer- en onderzoeksactiviteiten.

De BELANGRIJKSTE DOELSTELLINGEN VAN DE UNIVERSITEIT ZIJN ALS VOLGT:

 • constante verbetering van de onderwijsprogramma's en innovatieve ontwikkeling van het onderwijsproces;
 • afweging van de belangen van potentiële werkgevers;
 • maximale ondersteuning van studenten om professional te worden;
 • hulp bij het introduceren van nieuwe kennis en wetenschappelijk onderzoek;
 • ontwikkeling van internationale wetenschappelijke samenwerking;
 • bevordering van studentenmobiliteit;
 • hulp bij de ontwikkeling en uitvoering van internationale projecten voor wetenschappelijk onderzoek;
 • ondersteuning van professoren bij professionele ontwikkeling
70513_2Q6A1286.JPG

Visie

De educatieve universiteit LLC " BAU International University Batumi " ondersteunt de wereldwijde visie, die buiten de politieke en culturele grenzen ligt en de waardigheid van de mens, universele rechten en vrijheid respecteert, ongeacht geslacht, ras, huidskleur, belijdenis en religie.

Het uitwerken en uitvoeren van verenigde onderwijsprogramma's en wetenschappelijk-onderzoeksprojecten met de Georgische en buitenlandse universiteiten, stimuleert de integratie van studenten en docenten-docenten in de wereldonderwijs-wetenschappelijke sfeer.

Het doel van de universiteit is het leveren van hoogwaardig onderwijs en het ontwikkelen van een brede wereldvisie, die de basis is van vrede, welvaart en geluk van de mens

Locaties

 • Batumi

  14 Gen. A. Abashidze St, Batumi, 6010, Batumi

Opleidingen

Vragen