Keystone logo
Baylor College Of Medicine

Baylor College Of Medicine

Baylor College Of Medicine

Invoering

Baylor College Of Medicine is een gezondheidswetenschappelijke universiteit die kennis creëert en wetenschap en ontdekkingen toepast op voortgezet onderwijs, gezondheidszorg en maatschappelijke dienstverlening, lokaal en wereldwijd.

Baylor College Of Medicine is een gezondheidswetenschappelijke universiteit met een erfenis van uitmuntendheid en een visie voor het verbeteren van de gezondheid door middel van wetenschap, wetenschap en innovatie.

We hebben de kernwaarden overgenomen waarmee we rekening houden bij alles wat we doen op het College. Die waarden zijn respect, integriteit, innovatie, teamwerk en uitmuntendheid. In elk van onze vier scholen - School of Medicine, Graduate School of Biomedical Sciences, School of Health Professions en National School of Tropical Medicine, nemen we deze waarden op, net als in onze missiegebieden onderzoek, patiëntenzorg, onderwijs en gemeenschapsdienst.

Er zijn de talenten en de ijverige inspanningen van ons academisch leiderschap, faculteit, personeel en stagiaires nodig om de uitmuntendheid te behouden die we afdwingen. Ik zie dit werk elke dag door iedereen om me heen. Baylor College Of Medicine is een uitzonderlijke plek.

Baylor College Of Medicine consequent als een topkeuze voor medische studenten, afgestudeerde studenten en studenten in de gezondheidszorg.

Locaties

  • Houston

    Baylor Plaza,1, 77030, Houston

    Vragen