Keystone logo
© Eva Dang
BCNH College of Nutrition & Health

BCNH College of Nutrition & Health

BCNH College of Nutrition & Health

Invoering

BCNH is meer dan 17 jaar geleden opgericht en staat bekend om zijn academische en klinische uitmuntendheid, met een wetenschappelijk onderbouwd curriculum, verzorgd door zeer gerespecteerde docenten, experts in hun vakgebied.

Flexibel leren

Alle BCNH-cursussen zijn ontworpen met flexibiliteit in gedachten. De meeste van onze studenten voltooien hun studie naast werk- of gezinsverplichtingen. Daarom gebruiken we de nieuwste technologie om ervoor te zorgen dat onze studenten kunnen studeren op een tijdstip dat hen goed uitkomt. Studenten kunnen ervoor kiezen om lessen bij te wonen, live online te gaan of opnames te kijken in hun eigen tijd.

Brooke Cagle / Unsplash

three people sitting in front of table laughing together

Accreditaties

Omdat zowel het Diploma in Nutritional Therapy als het BSc (Hons) in Nutritional Therapy zijn geaccrediteerd door NTEC, kunnen onze afgestudeerden verzoeken om snelle toegang tot het professionele register bij de Complementaire en Natuurlijke Gezondheidsraad (CNHC), die wordt ondersteund door het Departement van gezondheid.

Academische uitmuntendheid

Bij BCNH zijn we gepassioneerd om onze studenten de meest grondige training te geven om uitstekende voedingsdeskundigen te worden.

We onderwijzen wetenschappelijk onderbouwde functionele geneeskunde, zodat onze afgestudeerden beter in staat zijn om gepubliceerde onderzoekspapers te evalueren. Vanaf jaar 1 bouwen we je onderzoeksvaardigheden uit, beginnend met hoe je onderzoek kunt vinden en lezen en in latere jaren culmineert in de mogelijkheid om studies kritisch te evalueren.

Onze docenten zijn experts in hun vakgebied en u krijgt les over de nieuwste onderzoeken en ontwikkelingen op het gebied van voedingstherapie.

"Mechanismen" - al onze studenten en afgestudeerden associëren BCNH met mechanismen!

Dit gaat in essentie over het begrijpen van 'waarom' of 'hoe' een voedingsmiddel of voedingsstof bijvoorbeeld voordelig of schadelijk kan zijn voor uw cliënt door de fysiologische processen te begrijpen die het in het lichaam kan beïnvloeden. Het kennen van je mechanismen is erg belangrijk om serieus te worden genomen door zowel je klanten als collega's in de gezondheidszorg.

Uitgebreide training - onze cursussen bieden een uitgebreide beschrijving van het huidige voedingstherapieonderzoek en het curriculum wordt elk jaar bijgewerkt (recente aanvullingen omvatten bijvoorbeeld een grondige verkenning van de darmmicroflora en de invloed hiervan op de gezondheid en de voordelen / beperkingen van genetische testen voor voedingstherapie )

Locaties

  • London

    17-18, Barkat House, 116 -118 Finchley Road, Londo, NW3 5HT, London

Vragen